P.S - Cand le ating nu se simt ca niste cosuri, pur si simplu sunt puncte rosii si se vad urat si cam scad stima de sine. Is curios daca a reusit cineva sa scape de ele.
Si eu am pățit asta. Am incercat multe creme care doar au neutralizare roseata însă tot au rămas acele urme dar putin vizibil.
Poti incerca cu crema de marul lupului. Nu din asta luata din oras, ca-s porcarii. Luata de undeva unde sunt doar plante naturale.
Poti incerca cu crema de marul lupului. Nu din asta luata din oras, ca-s porcarii. Luata de undeva unde sunt doar plante naturale.
Si daca nu te superi cu ce crema ti-au trecut?
Poti reduce roseata cu aspirina si vitamina C.
Daca doresti si ai rabdare, poti incerca Bio-Oil pentru ingrijirea pielii.Da, este pentru vergeturi, dar daca esti constant si il folosesti zi de zi in paralel cu aspirina si vitamina C, avand si o igiena corespunzatoare a tenului, in 2-3 luni vei vedea diferente masive.
Numai bine!
De scapat nu poti scapa in totalitate imi pare rau cate dezamagesc tot vor mai ramane niste mici semne. Mie medicul mi-a dat Sensibio AR de la Bioderma pentru ca am si pielea sensibila. Le-a mai potolit ce e drept dar cateva semne tot raman numai ca nu mai sunt asa rosii. Dermatologul nu ti-a prescris ceva si pentru cicatrici?