| takashiforever a întrebat:

Am 17 ani, sunt băiat şi am tenul gras. Vreau să ştiu dacă tenul gras este specific pubertatii şi dacă va reveni la normal pentru că am tipul ăsta de ten de puţin timp, a apărut din senin.

4 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

Poate fi dar nu neaparat. Si eu de la 15 ani am inceput sa am ten gras si asta nu s-a remediat nici pana acum. Ca il tin eu sub control cu creme si prostii, e altceva.
Plus ca la putin timp au aparut si cosurile si din pacate, am ajuns la un tratament greoi incercand sa scap de ele.
In fine. Ce incerc sa spun e ca poate sa dispara sau nu (tenul gras). Din fericire sunt o gramada de produse extrem de bune care tin tenul sub control.

Sper ca te-am ajutat.

| AikkoxD a răspuns:

Bineînţeles. Până la 19-20 de ani vei scăpa complet de coşuri, ba chiar mult mai devreme, asta dacă ai o igienă corespunzătoare: te speli dimineaţa şi seara cu săpun specific tenului gras/acneic.

| Bondarel99 a răspuns:

Ce raspunsuri inteligente pe aici...
Si eu am tenul gras, asa l-am avut mereu si asa o sa-l am intotdeauna. Tenul gras e cel mai presdispus la acnee si puncte negre, porii au tendinta sa se dilateze, sa se blocheze din cauza secretiei excesive de sebum si asa apar punctele negre si cosurile.De aceea trebuie sa ai foarte mare grija cum iti ingrijesti tenul ca sa tii mereu porii curati.Foloseste in fiecare dimineata si seara gel de curatare sau sapun si lotiune tonica. Dupa pubertate vei scapa de problemele specifice, dar tenul va ramane acelasi...

| Adelina004 a răspuns:

Clar e din cauza pubertatii.Nu iti face griji la un moment dat ti se va face tenul la loc fara sa iti dai seama...Nu te complica.Dar daca iti este rusine sau ceva de felul in care arati, intra intr-un magazin de cosmetica sau chiar la farmacie si sunt acele masti cu argila, o sa iti faca foarte bine daca le folosesti exact cum scrie pe ambalaj. Sper ca ti-am fost de folos.
Funda?batting eyelashes