Eu am 25 si abia ce incepe sa-mi iasa. Depinde de la persoana la persoana. Sunt oameni care au barba rara de tot si la 30 de ani.
Nu e neaparat o regula crescutul parului corporal. La unii barbati creste mai des la altii mai rar.
Problema este perspectiva ta gresita. Ca sa iti creasca barba trebuie sa ai un genetic predestinat pentru asa ceva. Exista diferite genetice : la unii creste pe toata suprafata fetei; la altii doar in anumite parti ale fete; la unii deloc. Daca vrei sa aflii posibile "tratamente", poti sa iti faci o programare la un dermatolog pentru a iti recomanda anumite produse pentru ceea ce iti doresti. Daca nu iti doresti sa te duci la dermatolog, poti sa folosesti un derma-roller si minoxidil 5%. Poti cauta tu sa te interesezi in legatura cu chestia asta pentru ca este mult de explicat. Totusi, ca barbat cu barba, crede ma ca nu iti doresti asa ceva, este plictisitor. Pare cool cand esti mic sa ai barba, dar cand cresti nu mai este asa si mi se pare mai interesant sa nu ai deloc, pare mai "clean". Spor