Uleiul de ricin este foarte bun la cresterea parului ai putea sa il folosesti... daca nu ai parul drept ai putea sa iti indrepti cu placa ...
Te va ajuta, îţi garantez. Poate nu imediat, dar dacă îl foloseşti o perioadă va avea rezultate favorabile.Se aplică la rădăcină şi la vârfuri(dacă le ai deteriorate sau despicate) cu câteva ore înainte de a te spăla pe cap, de preferat 3-4 ore. Pentru rezultate mai bune,foloseşte uleiul de ricin în combinaţie cu două gălbenuşuri de ou,zeama de la o lămâie,vitamina A, E. Ai grijă, uleiul de ricin închide culoarea părului.
Baftă şi numai bine!
Da, intr-adevar uleiul de ricin ajuta la cresterea parului, eu zic sa incerci, si eu eram nesigura la inceput (adica acum 2 saptamani) dar mi-am zis sa incerc si daca vad ca nu da rezultate renunt, am inceput deci sa-l folosesc ( il aplic inainte de spalare cu 2 ore la radacina dupa care ma spal normal, de 2 ori pe saptamana ) nu mi-a facut nici un rau si o sa il utilizez in continuare, iar rezultatele se vor vedea in 2 3 luni(asa am auzit ) deci incearca nu ai nimic de pierdut, Bafta :* si pana cand iti creste parul, simte-te frumoasa asa cum esti, crede-ma parul scurt sau lung nu conteaza tu esti frumoasa si asa
Da-te cu gaz. Il gasesti in farmacii, nu doar ca te ajuta sa-ti creasca parul, il face si lucios.
http://www.kudika.ro/comentarii/articol/13806/Am-un-par-superb.html
Eu am inceput sa folosesc tinctura de ardei iute, am auzit ca este buna...dar in orice caz nu folosi placa ca iti arde parul