anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am buze pline(de zici ca mi-am injectat botox) si as dori sa stiu ce nuanta de ruj mi s-ar potrivi cel mai bine pentru ca buzele mele sa nu para foarte mari.Am incercat multe nuante pana acum dar nu prea mi-a placut nici una.

7 răspunsuri:
| Brigitta a răspuns:

Pentru ruj iti recomend o nuanta nude sau roz pal. Ceva culoare foarte naturala apropiata de culoarea tenului tau ca sa nu atragi atentia.
Dar eu in locul tau as folosi mai bine un balsam de buze big grin De exemplu Nivea cea roz fara luciu.

| mariaw a răspuns:

Daca te deranjeaza volumul, totul e sa folosesti culori mate(luciul de buze nu va face decat sa dubleze intensitatea marimii buzelor). Oricum ar fi, mai bine ai profita de aceasta postura deloc neplacutatongue

| Art a răspuns:

Parerea mea e sa folosesti o culoare mata (ca de ex. un ruj de culoarea tenului ar fi cel mai ok)

| unu a răspuns:

Botox-ul nu-ti face buzele mari

| publicname a răspuns:

In cazul in care aveti buzele prea carnoase, se recomanda folosirea unui ruj de o culoare cat mai naturala care se va aplica in strat subtire. Conturul va fi trasat in interiorul conturului natural al buzelor micsorand astfel gura cu cel mult 1- 2 mm, neajungand pana la comisura buzelor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O nuanta putin mai deschisa decat culoarea naturala a buzelor talewinking.

| anaima a răspuns:

Toate raspunsurile mi se par de luat in seama, ai grija, asa cum a spus ioanaw, sa nu fie glossy.