| MelindaVictoria a întrebat:

Am cumparat o masca de la AVON pentru cosuri si cand am incercat-o mi-a iritat fata si acum o am aspra. Ce sa fac? Sugestii plz

Răspuns Câştigător
| rabbit2014 a răspuns:

Nu m-ai incerca toate prostiile mai bine incearca ceva naturist, da-te cu miere sau ulei de masline, stai 15-20 min si dupa aia te speli, o sa ai fata mai fina

6 răspunsuri:
| bogboy101 a răspuns:

Da

| aDEeLAa a răspuns:

Sa nu te mai dai cu ea.

| Tzukushi a răspuns:

Renunta la masca, contine produse iritante
ia o crema cu aloe vera (este anti iritanta)

te astept pe siteul sa citesti mai multe www.sfaturilemariei.com

te puuup

| MrsSunshine a răspuns:

In primul rand nu mai folosi acea masca.Pentru a calma pielea foloseste putina miere dizolvata cu putin lapte sau apa si aplica pe toata fata(30min -1 ora)

| silviaavon a răspuns:

Daca masca ti-a provocat iritatii inseamna ca, ori ai alergie la una din componentele ei, ori nu ai curatat tenul suficient de bine inainte sa o aplici si a interactionat cu altceva. Nu mai folosi produsul, cel putin o perioada, si daca doresti sa il reincerci, testeaza pe o suprafata mica. Daca nu, il poti oferi unei prietene care are nevoie. Produsele Avon nu sunt "prostii"; daca s-a intamplat asta nu inseamna ca trebuie sa le catalogam ca atare. Ne putem irita si de la produsele naturale, daca avem alergii sau piele sensibila. Trebuie gasita formula optima pentru tenul fiecaruia. Viziteaza-ne si la www.e-reprezentantavon.ro Toate cele bune!