Nu se procedeaza niciodata asa cum ai facut tu, nu comanzi aiurea pe net, te duci frumos in magazin si probezi ca acum marimile la haine si la pantofi numai sunt cum erau odata, nu poti lua un palton asa fara sa l probezi ca doar nu cumperi un sac de cartofi, si indiferent cum sunt cartofii îi maninci, nu, aici este vorba de niste bani pe care i ai dat aiurea, si ai pus si pe drumuri firma fan curier, de unde ai fi vrut sa stie ala de la fan curier ce marime e paltonul tau? Esti culmea, trebuia sa i ei pachetul il desfaceai acasa si constatai daca este masura M sau nu, dar asa ti ai batut joc de soferul de la fan curier, ăla doar transportă marfa nu stie el ce marime era ca sunt sigilate, desteaptă esti.
Si crezi ca soferul ala e la primul colet refuzat? daca ai stii cate colete sunt refuzate zilnic...
Nu ii iau apararea, e clar vina ei pentru ca daca nu ii venea putea sa faca pur si simplu retur dar totusi...
Cine stie, poate sa fi fost. Nu asa se face returul. Primesti produsul si pe urma ii faci frumos retur nu refuzi pachetul.
Pai acum poti fi sigura ca cei de la H&M nu iti vor mai trimite niciodata vreo comanda pentru ca ai refuzat 2 pachete (asta daca ai de gand sa il refuzi si pe celalalt)!
Si ca sa raspund la intrebare, nu, mai mult ca sigur in coletul ala era marimea S pentru ca ala a fost expediat primul, iar urmatorul in ziua urmatoare. Nu avea cum sa fie cel marimea M pentru ei ori le-ar fi expediat pe amandoua in acelasi pachet ori ar fi adus curier 2 pachete in acelasi timp.
Si ca idee, s-ar putea sa constati ca M iti e prea mare. Si eu port M si intotdeauna paltoanele si gecile de la H&M marimea M mi-au fost prea mari si a trebuit sa iau S.
In colet era un singur prudus deoarece pretul era de 200 de lei, pretul paltonului, plus ca l-am intrebat cate colete am.
Mi-am luat marimea M pentru ca am solduri destul de late si un bust mare desi talia o am forte mica (59cm). Chiar daca imi va fi mare pot sa-l modific, pe cand daca mi-ar fi mic nu am ce sa-i fac
Mira1738 întreabă: