Depinde, eu unu te-as sfatui sa te barbieresti si dupa aia sa te dai cu crema dar si asa dc ai ten sensibil te poti irita, eu de ex ma dau cu skinoren gel seara, dimineata ma barbieresc si nu ma mai dau cu aftershave, pentru ca am tenul gras si aftershave-ul contine alcool si nu e bun pentru ten gras si prin urmare ma dau cu balsam dupa ras nivea pentru ten sensibil si e ok. Poti sa incerci si cum ai zis vezi ce si cum. Vezi ca cremele astea antiacneice sunt fotosensibilizante o mare parte dintre ele, si dc te dai dimineata e posibil sa te arzi dc nu te dai cu creme pentru protectie solara AI GRIJA ca stiu ce spun. Acum depinde ce crema ti-a dat, dc ti-a dat skinoren gel sau crema, retin a, isotrexin, brevoxyl, ai ffff mare grija dc te dai dimineata ca te poti arde mai ales acum ca a venit soarele. Eu am problema asta de multi ani si stiu ce si cum. Dc vrei sa ma mai intrebi ceva imi da mesaj.
Salut!
Nu ar avea in mod normal depinde ce crema, de care se maseaza sa intre in piele sau care ramane la suprafata oricum nu ai putea sa te barbieresti si apoi sa te dai cu creme eu cel putin asa fac ca sa o las mai mult pe fata!
Vali87 deci eu daca folosesc crema pe acnne de exemplu la ora 17:00 si ma barbieresc la ora 21:00 si dupa ce ma barbieresc dau ca aftershave are ceva ca ma gandeask ca d ela 17 pana la 12 sunt cateva ore si are timp crema sa isi face efectul