Da, sa iti zic o metoda folosita de mine. Apa calda cu sapun lichid/de vase. Te dai pe par cu apa si cu sapun si tragi cu pieptenele. In vreo 15 minute ai terminat. Nu atinge foarfeca. Nu se merita. O zi buna!
Taie usor firele de par mai afectate apoi cu un burete si sampon si apa calda freaca bine pe piele pana ce merge jos guma
Da, te ajut eu da-mi adresa . Da-te cu ulei si freaca acolo pana se desprinde. Sau in apa calda. Oare cine a recomandat intrebarea asta.
Incearca cu apa calda!
La urma urmei e doar guma, pana la urma tot o sa se dea jos
Mie mi s-a intamplat la fel doar ca la breton.Asa ca am apelat la doamna foarfeca iar apoi guma ramasa pe piele am dato jos cu mana
Deci da-te cu putin ulei si asteapta 5 minute. Dupa aceea cu un pieptene (nu perie) incerci sa dai jos guma.
In primul rand, incearca sa-ti tai perciunii cu foarfeca, iar de pe piele incearca sa o razuiesti (stiu ca acetona scoate guma din haine ). sper sa functioneze
Freca bine guma ce gheata, pina ingheata guma. Apoi scoate guma cu pieptenele.(piaptanate)
La sfirsit, spala-ti parul cu apa calda(sau rece, cum doresti)!
Pai te dai cu apa in par apoi incerci usor sa tragi de ea daca nu merge ia foarfeca frate si taio. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Da-i cu fierul de calcat cand este incins si va merge asa am facut si eu cand un coleg mi-a pus guma in par
ella_1647 întreabă:
DaciaRomania întreabă: