Nu stiu daca tuturor baietilor le plac fetele inalte insa mie imi plac la nebunie.O fata inalta arata mult mai sexy, are picioare frumoase si corpul este si mai suplu, si totusi, eu cred ca tuturor baietilor le plac fetele inalte, sunt 99, 9% sigur de asta, si apropo, daca tu esti aia din poza sa stii ca esti foarte draguta
Paii. eu ma inteleg bine cu baietii si mereu ii aud ca vor fete inalte si slabe. am intrebat de ce si mi-au raspuns " pur si simplu sunt mai sexy" . Deci da, le plac fetele inalte. Eu sunt cea mai inalta in grupul meu de fete, iar cand ma plimb pe hol sau pe strada cu fetele, cel mai mult la mine se uita baietii, sau imi zic ceva de genu " hei fata, cum te cheama?". Nu trebuie sa fi complexata, trebuie sa fii mandra de asta
Eu am 15 ani si aproape 1.80. Uneori ma simt complexata, dar ma gandesc ca multe si-ar dori sa fie in locul meu, mai ales ca asta mi se si spune din partea fetelor care au 1.50 - 160 Keep calm, totul e in regula
Nu ai de ce sa fii complexata. O fata inalta e o prezenta frumoasa. Numai ca e o problema in ziua de azi cu baietii mai inalti, si anume ca sunt pe cale de disparitie.
Da.
Nu ai de ce sa fi complexata
Ca-sa te ajut, eu am 1, 94 si am 16 ani...deci nu fi complexata.
Exista multi oameni inalti si ai chiar si avantaje asa ca e bine...
Eu am 1.81 si abia fac 15 ani. nu ma deranjeaza. sincer ai fii vrut sau fii ca o tipa care nu are nici 1.60? Cunsoc persoane de felul asta care se chinuie cu tocuri. Asa ca e mai bine asa
Mie nu mi se pare la la 1.79 esti inalta, daca arati super okey de ce nu.
Apropo de unde esti? )