1)la un moment dat, parul o sa devina aspru si deshidratat, deci nu o sa mai aiba aspect sanatos de atata extensaiala. ca sa redai frumusetea NATURALA a parului tau, o sa trebuiasca sa cheltuiesti o gramada de bani pe produse si chestii...
2)genele false...prea lungi is ca de vaca.sti dansatoarea aia din buric? are niste gene... zici ca is de vaca, la cel mai serios mod vorbind. exsista rimeluri de la mascara(in special ''rimel london'')care da aspectul unor gene false celor adevarate. ce e drept, nu costa decat un set de gene, dar decat sa dai cat dai pe nenumarate seturi, mai bine dai odata pe rimel dar sti ca e sigur:-)
3)cum spunea si anonim, nu exsista.asa e constructia picioarelor tale, mai grosuta. dar iti dau niste trucuri prin care poti sa ascunzi asta:
-nu purta niciodata botine; botinele taie mult din lungimea piciorului si il ingroasa si mai tare
-incearca fuste pana in genunchi, asa nu o sa se vada
-evita tocurile cui, bricheta. cele cui sunt prea subtiri si da f urat in contrast cu piciorul gros. cele tip bricheta, nu se prea potrivesc la nimic si de obicei te fac sa iti pierzi echilibrul.
-incearca platformele(adica tocurile cu talpa dea'n tregu')si tocurile patrate nu f inalte.
-de obicei, dungile multe, subtiri si orizontale dau un aspect mai suplu, incearca niste jambiere sau ciorapi(p. s:nu folosi fungi mari fiindca ele ingroasa)
-foloseste ciorapi negrii; negrul subtiaza si da un aspect elegant
-poarta pantaloni largi.
extensiile false sunt bune, dar la ocazii speciale, cum ar fi o zi de nastere, o petrecere, o intalnire romantica. genele false, chiar te fac sa pari falsa.
sper ca ti'am fost de ajutor
succes si inceraca sa fi cat mai natura posibil!
1. am o prietena ca si-a comandat de pe net extensii si ii sta super, dar a dat 2 milioane pe ele, nu prea merita.
2.genele false sunt acum la moda.ca si extensiile.pai genle false ai putea sa le porti la o petrecere etc.esire prin oras. dar ai grija cum sa nu pari prea falsa.;)
3.http://www.eva.ro/......-3303.html
si eu cred ca e mai bine sa fi mandra cu parul si cu genele tale nu-ti trebuie gene si extensii pentru ca asa este la moda...;) dar asta e alegerea ta :x pa pa
anonim_4396 întreabă: