| RaVuL a întrebat:

Salut am niste cosuri pe spate dar nu sunt ca pe fata sunt mai mari si vreau sa va intreb cum scap de ele dar fara zinerit sau ceva de la farmacie (nu merge)
am 14 ani

Răspuns Câştigător
| Larissa_9205 a răspuns:

Bicarbonatul de sodiu e cel mai bun! Are proprietati dezinfectante si cicatrizante(usuca cosurile). Iti uzi degetul, pui bicarbonat pe el si cu bicarbonatul umed aplici direct pe cos.Lasi sa se usuce, clatesti cu apa calduta si repeti de mai multe ori.Nu are efecte imediate.Sau poti sa-l folosesti ca si peeling(exfoliant=indeparteaza stratul de piele moarta). Uzi fata si mainile, iti pui pe palme bicarbonat, apoi masezi usor fata, circular.Nu-l folosi mai mult de doua ori pe saptamana ca peeling, e tare abraziv si raneste.La fel poti sa procedezi si pentru spate. Poate fi folosit si pentru plagile deschise.Presari bicarbonat pe taietura, le vindeca. Avand in vedere ca ai doar 14ani, asteapta-te sa-ti reapara.Cosurile au stransa legatura cu organele genitale, e totul hormonal, mai ales la pubertate.

1 răspuns:
| JustMe11 a răspuns:

Si fratele meu am avut si s-a dat cu tetraciclina-unguent si Aknesol-lotiune. Dar cel mai bine ar fi sa mergi la un dermatolog care o sa iti prescrie un tratament si in maxim o luna scapi de problema.