Nu asculta de ce scriu ăștia pe aici ei nu inteleg ce inseamna sa nu suporți ceva, ei poarta acel ceva pentru ca asa trebuie. Total gresit porți ce iti place si ce te face sa te simti in pielea ta. Si eu am fost in pantofi sport sa nunta pentru ca tot asa nu imi plac pantofi. Si daca stii ce adidași sa pui vei da chiar super bine. Funda?
"Cavaler de onoare"?!?!
Mai degraba cocalar de clasa.
Oare cum va fi imbracat mirele?
Ai sa arati ca un taran. In costum si tenisi. Mai esti si cavaler de onoare!
Jalnic!
Macar nu o sa fiu un robot cum sunt toti cei care comenteaza aici, cu idei preconcepute
Daca era costumu mai casual mergeau niste adidasi dar in nici un caz air max, sunt adidasii aia pe negru un pic luciosi de e o combinatie intre adidas si pantof, aia se potriveau.
Nu trebuie neaparat sa iti iei pantofi mega eleganti negri, mie personal la barbati imi plac f mult pantofii din piele intoarsa - mi se pare cea mai frumoasa chiar daca e greu de intretinut - si merg vara.
Tu fireste ca faci ce vrei, dar banuiesc ca vrei si tu sa arati bine, nu asa cu un outfit format din piese de toate felurile aruncate pe tine.
Multumesc pentru opinia constructiva, o sa port pantofii pana ajungem la sala si dupa imi schimb cu niste adidasi
Atunci, In cazul ăsta, iti recomand niste papuci de casă, cu blăniță.
Ai intrebat aici doar ca sa gasesti pe cineva care sa fie de acord cu tine, nu ca sa ceri o parere.
Și întrebarea care e? Vrei sa ne arăți cat de țăran ești, n-am văzut în viața mea adidași la costum, daca eram eu ginerele te dădeam afara imediat.
Orice ai alege, o sa dezamagesti domnisoara de onoare. Nu conteaza ce ``nu suporti`` tu, daca nu suporti nu trebuia sa-ti asumi rolul. Fata aia va avea tocuri si o sa stea la distanta Tinuta e adecvata in functie de eveniment si situatie, asa si mireasa ar veni in pantaloni scurti, ca oricum sunt 38 grade, si nu suporta rochia aia lunga, cu dublura, dar na.