| Derye a întrebat:

Am o intrebare: am inteles ca un tricou colorat, sacou ne-elegant si o pereche de blugi nu sunt potriviti pentru banchet!

Voi ce ziceti? Merge?

Precizez ca il facem la o pensiune, nicidecum undeva unde sa vii super elegant!

8 răspunsuri:
| Derye explică:

Exact asta si vreau! Nu imi place sa ma amestec in multime! Nu cred ca ma vor uita vreodata! =X
In plus, urasc costumul. Nu el, in sine, ci vreau sa ma simt confortabil. Pana la urma nu merg la ceai, ci la o petrecere! Multumesc! Postati doar daca aveti alta parere decat ayline!

| asya a răspuns:

Sa stii ca depinde ce pensiune! Unele sunt foarte luxoase si care cer o tinuta eleganta! De ce nu alegi un sacou elegant si niste tocuri? Vei schimba tinuta complet! Sa stii ca se poarta acum sacoul elegant peste un tricou sau maieu cu imprimeuri!

| rebb a răspuns:

Mie mi se pare super ok.happy Sper doar ca tricoul nu are vreo culoare neonlaughing. Si chiar daca ati fi facut banchetul altundeva tot era potrivit outfit-ulhee hee.

| Helăăău a răspuns:

Nu vad nimic rau in asta big grin!> sincer... si eu m`as imbraca la fel.

| eu.;] a răspuns:

Mai bine ai lua o camasa pe sub sacou.totusi e o data in viata!
partea cu blugii e ok.
fundita? mersi:*:*

| Litlle B a răspuns:

In cazul in care banchetul este organizat intr-o locatie in care tinuta nu este una obligatoriu eleganta. cred ca ar fi ok un sacou, tricou si jeansi. insa nu inteleg la ce te referi cand spui un sacou "ne-elegant"...adica unul care nu face parte dintr-un costumthinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca ar merge super tare.

| sorynna a răspuns:

Cred ca e foarte bine. dar cel mai bine ai opta pentru o camasa colorata, nu foarte eleganta. un tricou e putin cam simpluhappysi avand in vedere ca totusi e banchet. si ceva comod in picioare gen conversi, tenesi coloratihappy