Este imposibil sa-ti decolorezi pielea cu un tratamnet pentru vitiligo!
Pe pamantul asta nu exista creme sau medicatii care sa produca albirea pielii fiindca nu se poate umbla la genetica pielii, sa se modifice culoarea pielii.
Vitiligo este o boala autoimuna serioasa, iar medicatia luata dupa ureche poate duce la decesul persoanei care il ia.
A mai incercat si Michael jackson sa-si decoloreze pielea, platind milioane de dolari pe tratamente avansate si nu a reusit mare lucru, in final murind la doar 50 de ani, ca un prost.
Bună! Da, mulțumesc pentru răspuns, este prea periculos să folosesc aceste creme fără acordul unui medic, sunt conștient că pot avea urmări destul de grave și pe termen lung. Totuși, probabil voi folosi unele produse care nu au efecte atât de pronunțate, produse cosmetice, simple. Știu că pot intra în probleme de sănătate destul de grave, apelând în viitor la unele tratamente mai avansate, prin urmare mă voi gândi destul de mult până să iau o decizie, căci totuși țin mai mult la sănătatea mea.
Tocmai la țoapa asta ti-ai gasit sa ii multumesti. Exista tratamente care albesc pielea. Chiar si crema aia de care ai zis tu e buna insa nu recomand pentru ca nu o sa iasa uniform si pe canicula asta iti distrugi pielea daca nu folosesti crema de protectie solara.
Iar Michael nu a murit de la vitiligo sau tratamente pentru piele. A murit pentru ca a angajat un medic sa il ajute in problema lui cu insomniile si ala i-a dat din greseala o doza prea mare de anestezic care se foloseste pentru operatii nu pentru insomnii
Sunt diverse proceduri care se fac in clinici cum ar fi cele cu laser dar iti dai seama cat costa mai ales ca iti trebuie multe sedinte.
O crema nu are cum sa ajute pentru ca pielea se regenereaza permanent.
Din cate stiu exista o substanta care se numeste Glutation si care cica functioneaza din interior, de la sursa, opreste celulele care dau pigment pielii sau ceva de genul. E sub forma de pastile (suplimente) dar foarte scumpe (la farmacia tei e 400 lei un borcan) dar astea nu stiu cat de eficiente sunt, adica o sa vezi doar o mica imbunatatire. Cel mai eficient e Glutationul injectabil. Faci injectii de cateva ori pe an si poti sa fii cat de alb vrei tu. Acum nu stiu sa-ti spun unde si cat costa, cauta si tu pe google
Abia astept urmatoarea ta intrebare, am folosit monobenzona si arat ca un caine dalmatian. Sfaturi?
Sa nu devi Michael Jackson, nu mai incerca nimic, nu se poate sa ti colorezi cum vrei pielea, decat cu vopsea pentru putin timp XD.
Dar imi dau seama ce zici, culoarea foarte deschisa este criticata de lume, dar este si din punctul meu de vedere cea mai misto nuanta de piele, nu suport bronzul nici la femei nici la barbati.
Bună, vreau să încep direct prin a ți spune să nu faci asta, gândește te câte solare există, câte persoane profită de solar doar ca să ajungă la un bronz și câți bani se duc pe asta, gândește te câte persoane așteaptă să vină vara doar să se bronzeze, pielea închisă e cea mai frumoasă și nu poate fi comparată cu absolut nimic, eu una sunt destul de închisă la culoare dar nici prea mult dar cu toate astea mă duc la
solar de 3-4 ori pe săptămână doar ca să fiu mai închisă la culoare pentru că este superb, dacă mi se zice cu răutate că sunt prea neagră o iau ca pe un compliment și mă simt bine 2 săptămâni dupa, sunt atâtea fete și băieți carora le place pielea neagră mult mai mult decât o piele albă, pielea neagră are mai multe beneficii, îți astupă mai mult coșurile sau insecuritățile pe care le ai pe când pielea albă îți scoate la iveală fiecare detaliu de pe față sau de pe corp, fii mândru de pielea ta și te rog nu face greșeală să iei vreo cremă sau orice altceva