| AnnaaaIsHere a întrebat:

Salut.Am o întrebare pentru fete:voi vă epilați pe mâini? Și de la genunchi în sus? Și mie mama îmi interzice.Am mai citit întrebări ca aceasta, dar m-am gândit să vă întreb chiar eu.Deci?

14 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pe maini da dar de la genunchi in sus numai cand merg la mare

| 愛日本 a răspuns:

Da, si pe maini si pe picioare. Nici eu nu am avut acordul mamei, dar nu-mi pasa, oricum ma faceam si ea nu observa sau daca observa nu a vazut nimic. Am auzit multi baieti si am vazut pe facebook cum zic ei catre fete : ''epilati-va maimutelor''. Toti cred in tampenia aia cu : ''parul iti va creste mai repede daca te epilezi''. Dar mai bine sa te faci o data la 2-3 saptamani decat sa ai par acolo, e jenant

| AnnaaaIsHere explică (pentru 愛日本):

Îți dau extrem de multă dreptate.dar ce să fac cu mama? Offf... Mulțumesc de răspuns! Apropo, te faci cu epilatorul sau?

| 愛日本 a răspuns (pentru AnnaaaIsHere):

Crema depilatoare

| uca_1023 a răspuns:

Hmmm, nu prea inteleg chestia cu interzisul din partea mamei ( bine, sperand ca nu ai vreo 11 ani pentru ca atunci are dreptate ).
eu pe maini ma epilez doar pana la primul bronz usor, cand parul se face blond, pentru ca eu am o piele foarte alba si parul inchis la culoare, asa ca s-ar vedea imediat, dar dupa ce se face blond il las in pace, in schimb pe coapse nu, pentru ca de asemenea se face blond, si fiind mai fin decat cel de pe pulpele de jos, nu se mai vede.
oricum, tu incearca sa vorbesti cu maicata si sa ii explici ca epilarea este strict problema ta, deoarece nu iti poate impune cum sa iti aranjezi tu corpul, cu riscul sa cazi in penibil pentru ca toate fetele din jurul tau au bratele "curate" iar pe ale tale sare in evidenta ceva prea mult par ( din nefericire asta e, nimeni nu decide cum sa se nasca, dar putem imbunatati varianta originala)

| Iubibilăă a răspuns:

Da, ma epilez cu banda epilatoare.
Daca as fi ca o gorila as inebuni, bine ca nu sunt.
Oh.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am nevoie. Nu prea îmi crește păr și nu se vede.

Însă mă-ta-i sărită de pe fix, la fel ca multe altele și dez/neinformată.
Pentru că
- e aspectul tău, nu al ei
- e normal să nu arăți ca o gorilă când mergi la ștrand, doar nu vrei să se uite lumea ciudat la tine
- chiar dacă ești pe banii ei, ai dreptul ăsta.
N-ai ce îi face decât să ți-l decolorezi, poate nu se va mai vedea atât de rău.

| AnnaaaIsHere explică (pentru anonim_4396):

Mhm.Știi,ai dreptatelaughing Mulțumesc.Am mai văzut un răspuns cu vopsirea sau decolorarea, tot la o întrebare de genul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru AnnaaaIsHere):

Da, e cea mai la îndemână. Altceva nu îmi trece nici mie prin minte, nici nu vreau să te corup în vreun fel.

| AnnaaaIsHere explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc mult de părere :*

| WhiteLover a răspuns:

Niciodata.nu are rost.cunosc cazuri de prietene care s-au epilat de la genunchi in sus ca sa aiba picioarele extrem de lucioase vara, iar acum nu pot iesi din casa fara epilat.s-a facut des si s-a inchis la culoare. daca ai parul deschis la culoare si mic nu face prostia asta ca sa regreti mai tarziu, fi fericita ca nu il ai des si negru ca sa iasa in evidenta

| girl00 a răspuns:

Dar ce te controleaza mami tau? eu da ma epilez si pe maine...si de la genunchi in sushappy spune-i ca asa e normal..doar n-ai sa stai cu par ca nu te lasa eahee hee

| Emmy125 a răspuns:

Pe picioare ma epilez si eu deaspura genunghilor chiar daca nu se vede atat de tare. Pe maini nu! M-am epliat vara trecuta de cateva ori si mi-au iesit tot felul de iritatii si de bubite.De atunci nu imi mai trebuie. Mai bine cu par decat cu bubite. Si oricum, zicea cineva pe aici ca sunt baieti care zic "epilati-va maimutelor", ce sa le povestim? De parca ei nu au par, si lor nu le zice nimeni nimic. De ce am fi noi mai diferite si sa ne chinuim atat?
Sa te epilezi pe mana e chiar inutil. Si crede-ma ca la mine e destul de negru si nu imi mai pasa.

| vilia a răspuns:

Normal ca da happy