| mihai_1539 a întrebat:

am o intrebare pentru fete...
vreau sa imi pun cercel in ureche dar nu stiu daca asta ma va face mai atractiv la fete sau, nu stiu cum sa ma exprim, influenteaza in viziunea fetelor

multumesc

Răspuns Câştigător
| Betty18 a răspuns:

Nu te lua dupa neodesingstudio... daca iti pui cercel in ureche nu inseamna ca esti cocalar.
daca iti va sta bine cu cercel in ureche nu pot sti...depinde de la baiat la baiat
dupa mine nu cred ca te va face mai atractiv un cercel...tot aia este cu sau fara cercel.
succes

23 răspunsuri:
| Zuuu a răspuns:

Depinde de ex eu am multi prieteni cu cercei in ureche si le sta bine dar nu stiu cat o sa te faca mai atractiv dupa mine nu prea... dar asta este parerea mea...mai asteapta si altelebig grinbig grinbig grin

| Ralucutsa a răspuns:

Cosmin, imi pare rau ca te dezamagesc, dar nu vei fi mai "smecker" daca iti pi un amarat de "bling-bling" in ureche.Chiar te va face sa pari...Cocalar big grin

| reptila a răspuns:

Frate eu l-am pus pentru că am simţit eu că vreau să-l pun şi mă va face mai diferit. Aşa urăsc persoanele de genu "oare ce o să zică fetele despre noua mea pereche de ciorapi?"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu`mi plac baietii cu cercei in urechetongue...Stii ce sa spune despre ei.Si dupa parerea mea nu te face mai atractiv un cercel si modul cum stii sa te comporti cu o fata cum stii sa o atragi si sa o ti langa tinetongue Un sfat de la mine uita de cercelul acelawinking Numai fetele poartahee hee Bine si baietii care vor sa para femininilaughing

nony
| nony a răspuns:

Te apropii tot mai mult de Gay - ism.In locul tau mi-as face si un stoc de Nivea, nu se stie cand o sa ai nevoie...
App, tu esti sigur ca vrei sa te simti atras de fete? thinking

| Flav a răspuns:

Gogule, lasa ieftinariile astea. Invata sa vorbesti c-o femeie, sa te comporti cum trebuie c-o femeie. Cercelul la baieti e-un simbol al artificialitatii, un act de teribilism. Vrei sa fii atractiv? Sunt multe cai prin care poti fi asa, n-o alege pe cea mai superficiala fiindca iti va merge doar la fete superficiale. Aschia nu sare departe de trunchi.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Iti pot spune cu mana pe inima ca un cercel in ureche este insuficient pentru a te face mai atragator in fata fetelor, poate doar sa atraga atentia unor colege dar cine nu te place fara cercel nu te va place cu cercel. Daca-ti pui, o faci pentru ca asa vrei tu.

| alexH a răspuns:

O sa fii mai tragico-gay.winking

| Lolittaa a răspuns:

Raman la parerea mea adica cercei poarta fetele si punct macar prin asta sa se deosebeasca de baieti in curand nu se va ma sti care sunt fete care sunt baieti si nu le putem da pantalonii jos pe strada sa ne dam seama

| Underground_8492 a răspuns:

Te va face mai atractiv pentru barbati

| Baiaaanca a răspuns:

Nu, arata mult mai rau. Mie una nu-mi place deloc. Mi se pare un semn al femeilor plus ca rabzi durere etc. Acum, e opinia ta, si alegerea ta ce ai de gand sa faci.

| Malvina24 a răspuns:

Nu stiu cum sa-ti spun dar pe mine nu ma prea impresioneaza un baiat in mod pozitiv doar pentru ca are un cercel! Nu sunt adepta baietilor de cartier si un cercel da dovada de multe lucruri si dupa un accesoriu asa de ''mic'' poti cataloga un baiat cat ai zice :peste! Posibil sa fie multe fete carora le plac baietii cu cercel, nu zic ca nici mie nu-mi plac dar nu prea ma atrag-mai ales crdede-ma ca mi se pare dezgustator sa vad baieti cu cercei in ambele urechi(cate 2-3 in fiecare ureche) nuuuu asta nu se face! In fine, e alegerea ta, daca decizi sa-ti pui cercel gandeste-te cum iti va sta cu el, gandeste-te la aspectul tau, nu la parerea fetelor! Conteaza sa-ti placa tie nu? si stii acum depinde si ce forma are cercelul, cat e de mare, daca e colorat, etc
Bafta!

| Mar a răspuns:

Incearca un cercel tip inel dar din ala mic :http://media.photobucket.com/.......jpg(prima imagine)

| Sara a răspuns:

Deloc. Sau cel putin genul de fata ca mine. Nu m ai atrage deloc, chiar te as renega!

| Crs a răspuns:

Mie imi plac mult baietii cu cercel in urechebig grinbig grinbig grin
dupa parerea mea nu vei parea nici cocalar si nici gay :-J
vei fi mai special! tongue
te sfatuiesc sa iti pui :X

| JustMe a răspuns:

Depinde de baiat, adica daca ii sta bine cu cercel, nu am nimic impotriva. Dar un baiat cu cercel nu mi se pare deloc mai atractiv decat unul farathinking

| mihai_1539 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri, mi-am pus cercel, unul micut de aur alb, de abia se observa, mie imi place
si pana la urma daca imi place mie e destul
hai m-am distrat cu voi happy

| AndutzaAndu a răspuns:

Da, puneţi-l, aşa o să devii un pic mai gay şi mai "jmeker". Succes la piţipoance garantat.

| ...:::are a princess in a big world:::... a răspuns:

Eu am avut doi prieteni(iubit) care au avut cercei(in ambele urechi) si mi se par draguti dar depinde si de om cum ii sta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritatea fetelor accepta baieti fara cercei asta e parerea mea.

| maite36 a răspuns:

Majoritatea fetelor accepta baieti fara cercei asta e parerea mea .

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca da succes

| aNoNN1m a răspuns:

Daca o fata te place te va accepta si cu cercelwinking