Mergi la salon, foarte bine ca te ingrijoreaza si acest aspect, dai dovada de bun simt
Mergi la un salon, macar prima oara, ca sa iti dea o forma potrivita fetei tale. Apoi, iti pensezi firele care incep sa creasca in jurul acestei forme.
Fa ceea ce crezi tu ca trebuie sau ca sa te simti bine in pielea ta, dar, nu cred ca este cazul.
Alegerea iti apartine. Sa te dai pe mana colegelor? in nici un caz mergi la un salon - chiar daca te vei simti stanjenit la inceput, se vor obisnui cu tine pe parcurs. succes!
As merge la un salon, dar in orasul meu, Brasov nu sunt saloane doar pentru barbati cum sunt in capitala. M-as simti destul de stanjenit de faptul ca multe femei o sa ma priveasca... lol Ce ar trebui sa fac? sa recurg pe mana colegelor din liceu? thx
*cuvantul corect era "stereotipuri" si nu "sterotipuri", scuze pentru greseala (asta pentru utilizatorii care sunt extrem de critici! ) pace!
Depinde ce probleme ai, Mircea Albulescu nu s-a pensat si e mare valoare in arta romaneasca.
Stai calm si eu ma pensesz si epilez la salon de frumusete si nu-s gay, deci daca ai grija de aspectul tau viziv si fizic nu insemna ca esti gay.Acu depinde ce forma vreri sa ai la sprancene.Eu am mai mari si la final 1 fel de scarita in jos mai mici
Si o singura data 1 tip mai mare cu 1 cap ca mine a zis frate ce fata de gay ai sa mor eu, si l-am palit de ia sarit borsul din nas, ca m-a zicnit a zis ca el e acvtiv si eu sa fiu pasiv, adica sa mi-o traga si buf borsul lui era in mina mea
Sunt o fire f calma sunt Rac, dar daca sunt calcat pe clesti nu ma uit la varsta. a uitasem am 3 ani de arte, martiale de autoaparare cu arme albe si fara arme deci fetelor cu mine sa nu va fie frica.
Da intr-adevar Mircea Albulesc are sprancenele f mari, si este si 1 mare actor
Daca iti plaace sa arati bine nu inseamna ca esti gay. cat priveste sprancenele poti sa le aranjezi un pic la salon chiar si barbati trebuie sa se ingrijeasca