| vicuta a întrebat:

Am o intrebare, si sper sa-mi raspundeti.Am niste ciorapi lungi pina la genunchi si nu stiu la ce haine si la ce incaltaminte sa-i port. Fetelor-ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| danutza a răspuns:

La o rochita gen beby dool si o pereche de pantofi de preferat ceva ce se asorteaza cu rochita

4 răspunsuri:
| Ralux a răspuns:

Saluuut:x
ar fi fost de preferat sa spui si culoarea ciorapilor dar ma rog, merge si asa;)).
Poti purta niste balerini asa: http://img701.mytextgraphics.com/......z72u8.jpeg si o fusta de blugi. Iar sus poti purta un bolero negru sau blomaren cu un tricou cum iti place tie dar fara modele in exces. O gentuta draguta mov ar fi ideala pentru a se asorta cu balerinii si o bentita poate inflorata sau cu un fluturas mov.

Have a very nice day!:)
XXX:-*:-*:-*

| MADALINAAAA a răspuns:

Eu zic ca merg cu o pereche de tenesi, cu o fusta de blugi scurta, si cu un tricou mai simplu...

| MADALINAAAA a răspuns:

Eu zic ca merg cu o pereche de tenesi, cu o fusta de blugi scurta, si cu un tricou mai simplu...succes!

| dydy_1756 a răspuns:

Hmmmm, nu ne-ai spus materialul ciorapilor, dar incerc sa te ajut asahappyDaca ciorapii sunt sport merg foarte bine cu o fustita midi din blug sau chiar alt material, dar nu vaporos, un top cu maneca scurta sau un tricou nu foarte incarcat. Daca ciorapii sunt eleganti merg foarte bine cu pantofi cu toc, acum depinde si varstahappy, o fusta ceva mai eleganta si o bluzita cu maneca "papusa", niste codite(impletite)daca vrei si gata...esti ca o papusica.Bineinteles merge si o rochie clos sau in clini si balerini. Oricum variantele sunt muuuulte. In speranta ca ti-am fost de folos! Pa pa