Printre cunoscatori se spune ca o fata cu asa ceva in limba produce o satisfactie maxima unui baiat in timpul unei partide de sex oral! Si ca acesta ar fi rostul unui piercing in acel loc! Parerea mea este ca o data cu acest piercing pus, va creste si popularitatea ta printre barbati! Si se va duce pe apa sambetei reputatia ta!
Si eu am avut piercing in limba! e super.Sincera sa fiu nu au o reputatie foarte buna aceste fete, dar parerea ta conteaza cel mai mult!
Nu strica reputatia, ma refer ca daca unele persoane te cunosc cu adevarat, nu ar schimba cu nimic ca esti putin mai "street" sau cum zic unii "obraznica " acum!
Bafta! sper ca te'am ajutat! Apropo. daca iti dai piercing, nu ramane toata viata caci daca nu mai porti se astupa si nici nu se mai observa; deci e mai bine decat un tatuaj...
Deeyu`!
Buna:*! Mie sincer mi-ar fi frica da` daca tu ai destul curaj!
Sincer nu stiu ce se spune despre fetele cu piercing in limba, da` tu asculti ce zice lumea? Daca lumea iti spune sa te arunci in cap tu o faci?... Daca tu vrei, pune-ti, nu asculta ce zice lumea! Sti cum e,"lumea e proasta si proasta va fi intotdeauna" (imi cer scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni). Te-am pupat:* si multa bafta!:*
Ce beneficiu iti aduce tie gaura aia in limba?
asta e mutilare. da' ma rog
Daca nu sunt inbracate cu haine ciudate sunt feminine si sunt sanatoase ( nu sunt emo ceva de gen ) e ok . Dar daca are pircing pantaloni largi tricou si pana la genunchi,, nu mai e fata "!
Dar daca sti sa fi feminina e chiar un plus picingul .
Hei si eu am avut pierce in limba
Sincer? Nu`mi pasa ce spune lumea, cat timp mie imi place
Da ca ei zic ca doar parasutele au pierce in limba ca le dau senzatii mai tari la aia la care le face sex oral .
Cat timp mie imi place, ma doare fix in fund de ce zic altii :*
Ai grija sa ti-l bagi la cineva cu experienta in asta! Pentru ca sunt riscurile de a paraliza si a-ti pierde gustul daca iti nimereste vreo vena ceva... Si ti se v-a umfla putin limba la inceput, deci nu manca lactate in primul rand! Apoi v-a foarte tare cand te vei putea juca cu el:X
Succes:*