| tzaka27dec a întrebat:

Salut, am o întrebare. Vreau să-mi iau un parfum și nu stiu ce sa aleg dintre stronger with you Absolutely sau Tobacco. Care considerați voi ca miroase mai bine? Care are o persistenta proiecție mai buna? De ce l-ați recomanda și altor persoane?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Parfumurile se incearca pe piele, ca sa vezi daca nu-si schimba mirosul in 10 minute, deoarece toate parfumurile fac reactie chimica cu chimia corpului tau.

Dupa ce le probezi pe amandoua, fiecare pe alta mana iar dupa 10 minute le mirosi, abia atunci poti decide care iti place cum miroase si pe acela trebuie sa-l cumperi.

Niciodata, dar absolut niciodata nu cumpara parfumuri pe care ti le recomanda altii, fiindca ai toate sansele ca pus pe pielea ta sa faca reactie ciudata si sa miroasa oribil, in loc sa miroasa frumos.

In ce priveste persistenta lor, toate PARFUMURILE trebuie sa reziste macar 24 de ore, daca sunt parfumuri bune, costand peste 300 lei un flacon de 50ml.

Cele care persista 2-3 ore sunt APA de toaleta, apa de colonie ori apa de parfum, adica 2-3 picaturi de esenta de parfum intr-o sticla cu apa distilata, de aceea costa atat de putin iar mirosul lor persista 2-3 ore.

Parfumul se pune pe piele direct, in cantiati foarte mici, cate o mica picatura dupa fiecare ureche si pe gat sau ceafa.

Apele de toaleta, colonie si apa de parfum se pulverizeaza pe haine, pentru a pastra mirosul cat mai mult timp fiindca pe piele nu vor rezista.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| gabicoo a răspuns:

Recomand: "Eau de poubelle" by Dominic Șpritz.

| DiannaDi a răspuns:

Tabacco. Eu iti zic dupa gustul meu. Persistenta depinde de parfum daca e original sau nu.

| Andreea201329cu a răspuns:

Tobacco.Persista mai mult.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Mergi la o parfumerie si testeaza-le pe piele. Vezi la finalul zilei care iti place cel mai mult.

| simplaexistenta a răspuns:

Dupa mine, Tobacco miroase mai fain si tine si mai mult. Nu stiu din propria experiența având in vedere va nu-s bărbat, dar am un prieten care se da o data dimineata si îl tine toata ziua