anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema..am avut codite studentesti timp de 3 saptamani,foarte,foarte stranse! m-am spalat pe cap normal si totul a decurs normal, numai ca atunci cand l am desprins am constatat ca am ramas cu o mmana de par in cap si cu o pana de par in mana! practic mi s -a smuls de la radacina...se mai regenereaza? adica o sa creasca normal in timp sau o sa raman doar cu mana aia?

3 răspunsuri:
| KirigayaKirito a răspuns:

O sa creasca in timp laughing logic..in mult, mult timp.Pana va reveni la lungimea initiala va dura destul, depinde si de cat de lung ti-e parul!

| AddaSunnii a răspuns:

Se regenerează, nu te speria..doar că, în timp. Încearcă tratament de 10 utilizări cu ulei de ricin, gălbenuș de ou și vitamina A. Poți să întrebi și la farmacie (eu de acolo știu, pentru creșterea și regenerarea părului). Stai cel puțin o jumătate de oră cu amestecătura asta pe cap (scuze termenul) și apoi te speli bine bine. Și încearcă să-ți masezi pielea capului zilnic, 5-10 minute, e important. Baftă la regenerat!

| lollita28 a răspuns:

Stai linistita.Am avut si eu si am fost la fel de speriata ca voi ramane asa.Parul se va regenera in mare parte. Oricum majoritatea din parul cazut este normal deoare in fiecare zi ne cad fire de par iar pumnul pe care l-ai vazut tu este tot ce trebuia sa cada in cele 3 saptamani.