| ItsKareeeen a întrebat:

Salut! Am o problemă cu coșurile,mai exact acneea,vreau să știu dacă laptele nutritiv Doina ajută sau înrăutățește situația...iar pentru cei care știu sau au folosit săpunul solid Philosophia, este bun pentru problema specificată de mai sus sau nu? Și niște recomandări... vă rog frumos și vă mulțumesc!(nu vreau recenzii la caterincă)

7 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Produsele cosmetice pot avea efecte diferite la diferite persoane, astfel încât o recomandare sigură cu privire la produsele menţionate nu se poate da.

În ceea ce priveşte acneea, cauzele pot varia de la o persoană la alta şi că poate fi necesar să consultaţi un dermatolog pentru a găsi tratamentul adecvat pentru tine.

| sebimihai07 a răspuns:

Salut! Înțeleg că ești îngrijorată cu privire la problemele tale cu coșurile și cauți recomandări pentru produsele Doina și Philosophia. Este important să reținem că fiecare persoană are propriile nevoi și caracteristici ale pielii, așa că ce funcționează pentru unii poate să nu funcționeze pentru alții.

Cu toate acestea, să încercăm să răspundem la întrebarea ta:

Laptele nutritiv Doina: Nu am informații specifice cu privire la efectele acestui produs asupra pielii cu probleme de coșuri. În general, produsele care conțin ingrediente hidratante și nourishing (hrănitoare) pot fi benefice pentru piele, dar este important să eviți produsele care conțin uleiuri sau ingrediente comedogenice (care pot cauza obstrucții ale porilor și coșuri). Dacă decideți să încercați acest produs, ar fi recomandabil să vă asigurați că nu conține astfel de ingrediente și să îl testați pe o zonă mică a pielii înainte de a-l utiliza pe toată fața, pentru a vedea dacă este tolerat de pielea dvs.

Săpunul solid Philosophia: Nu am informații specifice cu privire la efectele acestui produs asupra pielii cu probleme de coșuri. În general, săpunurile pot fi uscătoare pentru piele, așa că ar fi important să aveți grijă să nu utilizați un săpun care să îndepărteze prea mult uleiul natural al pielii. Dacă decideți să încercați acest săpun, ar fi recomandabil să vă asigurați că nu conține ingrediente uscătoare și să îl testați pe o zonă mică a pielii înainte de a-l utiliza pe toată fața, pentru a vedea dacă este tolerat de pielea dvs.

Cu toate acestea, dacă aveți probleme cu coșurile, ar fi recomandabil să consultați un dermatolog.

| CIaudiu a răspuns:

Apa oxigenata 3.6%
https://www.emag.ro/......D20DW4MBM/
Dermaroller
https://www.emag.ro/......D9GZP6BBM/
Dai cu dermarollerul pe toata fata pana se inroseste pielea, dupa care apa oxigenata. O zi aplici, o zi pauza.
Restul cremelor pe care le vezi in reclame sau la farmacie nu sunt bune de nimic. Deocamdata asta e singurul care pare sa-si faca efectul in cazul meu.

| mihai69 a răspuns:

Nu aplici niciun fel de tratament recomandat pe internet - poți să ai efecte secundare cel puțin neplăcute.
Mergi la un dermatolog, eventual și la un alergolog și urmezi numai indicațiile lor!

| costela12365 a răspuns:

Recomandarea mea este sa mergi la un dermatolog. Dar poți folosi produse de la cerave depinde de tenul tău.

| sierra1 a răspuns:

" ItsKareeeen : Am o problemă cu coșurile"

apropo:
cică Scufița Roșie se intâlnește cu lupul (desigur, in pădure, fata ducând un coș in mână, probabil pentru bunică-sa) și ăsta o intrebă
- ce ai in coș Scufiță Roșie?
la care ea replică sec:
- Puroi!

| Hyperion7 a răspuns:

Drăguța mea,cel mai recomandabil ar fi sa faci o vizita unui dermatolog cat se poate de bun, pentru că îți vei mulțumi mai târziu!
El e singurul care îți poate prescrie un tratament adecvat pentru problema ta, el își poate da seama ce fel de ten ai și cam ceea ce ți s-ar potrivi.
Vezi tu, decât să dai banii pe toate produsele cosmetice și să mai aibă și tot felul de efecte adverse asupra tenului, nu mai bine banii aceea îi dai la dermatolog?
Nu sponsorizez dermatologii, dar el e singurul care îți poate face recomandări, produsele de pe net pot funcționa sau nu...așa cum am pățit-o și eu de altfel.Sunt băiat m-am înfruntat cu acneea de când mă știu și încă mă mai lupt doar pentru încăpățânarea unora de a nu mă mai duce la dermatolog.Desi scăpasem de coșuri,mai aveam de ținut încă câteva luni tratamentul,nu l-am mai luat și după câteva luni coșurile și-au făcut simțită prezența, nu la fel de urate cum erau, dar tot deranjante sunt, mai ales vizual.
Și ce am făcut eu, m-am zgârcit la 3 lele, 3 surcele și am luat kitul ăla de pe net de la Rose Posay, gelu ăla și crema aia pe care sigur le știi.Toata lumea le laudă că vezi doamne ce bune -s...am zis sa iau și eu și când mi-am luat,mi-am luat țeapă,nu eram pentru tenul meu,astfel că în loc să scap de coșuri ele parcă apăreau mai multe,deeeci da.
Nu lua chestii după ochi, decât să-ti faci rău așa, mai bine dai o vizita la dermato și se rezolva într-un an, maxim, daca e foarte grav.
Succes!