Toate produsele de pe piață conțin chimicale, sodă și alte "minuni" la unii le trece, la alții nu.
Eu îți recomand măștile naturale pentru tenul acneic. Un ingredient minune este mierea naturală de albine!
...ta-solutia
Te duci la medicul dermatolog si iti va da el ceva. Eu aveam ceva cosuri pe frunte, mi-a scris o reteta pentru o crema care se prepara in farmacie si dupa cateva zile de folosit crema am scapat de cosuri
Nu sunt bune cremele deloc!
Si eu am avut cosuri si mai am dar mai putine. Incearca cu zeama de lamaie, tamponeaza fata cu zeama de lamaie inainte de culcare, dar vezi ca dimineata e posibil sa ai toate cosurile albe si trebuie sa le storci.
Daca dai regulat, o sa se usuce.
2-usturoi pisat. Se trec, dar ai grija sa nu il tii mult ca iti arde pielea!
3-cand te speli pe fata/faci dus, da pe zona in care ai cosuri/cosul cu spirt(alcool medicinal), deoarece porii se deschid si asta le arde!
Cam atat!
Sapunul cu sulf.Eu il folosesc de cam o saptamana(ma spal de 2-3 pe zi) si deja mi-au trecut, s-au uscat . E bine sa continui sa te speli macar odata pe zi cu sulf ca in viitor sa nu mai ai probleme cu ele. Se gaseste in farmacii si costa cam 5-6 lei.
In cazul acneei este foarte importanta etapa de curatare a fetei. Noi recomandam produsele din gama Gerovital Plant Stop Acnee, http://farmec.ro/produse/criterii-115-gerovital-plant-stop-acnee/1.html, in special Gelul, Fluidul antiseptic si Crema sebo-reglatoare.Pentru tratarea acneei se realizează un amestec din pudră de argilă cu apă potabilă sau apă de pe tărâţe de grâu (nu se va folosi apă minerală), obţinându-se astfel o pastă consistentă, uşor de aplicat. Tratamentul se face în cure de câte 7 zile, după care se continuă de 2 ori pe săptămână până la vindecare.
Mai multe informatii despre modul de folosire gasesti aici, http://farmec.ro/produse/ten/pudra-de-argila-pentru-tratamente-cosmetice-51
Pai am auzit ca Zinerydul e foarte bun, ceea ce nu pot spune despre cremele AVON, care te ajuta sa scapi de ele dar doar pentru o perioada... dupa ce trece efectul te vei trezi cu mai ulte cosuri ca la inceput. Cel mai bun este ceaiul de musetel!
Buna THJ! In primul rand nu stiu ce varsta ai dar daca esti in perioada pubertatii cateva cosuri sunt normale.In al doilea rand, iti inteleg frustrarea(am avut probleme serioase cu acneea, post pubertateiar eu folosesc un gel de curatare de la avene(cleanance)pentru tenul tanar cu probleme plus multe multe alte creme recomandate de dermatolog de care insa nu cred ca e nevoie sa-ti pomenesc.Gelul il gasesti in farmaciile sensiblu si costa in jur de 56 - 57 lei.Succes in a obtine tenul dorit!
kalakkas întreabă: