Eu imi fac o baie de aburi cu ceai de musetel o data pe saptamana dupa care ma exfoliez cu faina de malai si frec mai mult in zonele cu probleme gen puncte negre, cosuri dupa care obligatoriu aplic o lotiune astringenta care sa inchida porii(suc de lamaie, sau ceva care sa contina alcool in unele cazuri spirt dar doar acolo unde ai pori sau tenul foarte gras daca e normal nu e cazul sa ti-l strici)si daca se ingrasa pe parcursul zilei folosest servetele umede cu ph neutru, ti le recomand pe cele de bebelusi.Nu-ti face griji sunt probleme specifice varstei cu timpul se amelioareaza sau chiar dispar. Important e sa nu folosesti produse care sa-ti usuce tenul, mai tarziu vei regreta, tenul mixt e cel ideal, si foloseste produse naturiste sunt cele mai bune, garantez.
Buna. Daca ai tenul gras inaseamna ca ai si parul gras si asa cum ti-am spus si la intrebarea anterioara ai putea incerca la un dermatolog. Si eu am avut aceste probleme si cu parul si cu tenul. Poti merge la o farmacie si sa intrebi daca au un preparat facut din antibiotice ( nu retin numele). Este foarte bun de la a doua a treia aplicare se vad rezultatele. Este testat de mine
Aandr33a întreabă: