Iti recomand Perfectil - supliment alimentar pentru par, piele si unghii. Aveam si eu aceeasi problema si dupa ce am luat 10 capsule unghiile mi s-au intarit foarte mult. Il iau in continuare pentru ca e foarte bun.
Pune pe unghii zeama de lamaie si sare si stai asa cam 15 min... fa asta de 2-3 ori pe zi
Tratament cu vitamina B6, sa stai cu unghiile in ulei de masline caldut, zeama de lamaie...
Cumaparti niste calciu de la farmacie si poti lua si magneziu... ajuat foarte mult si dupa ce faci tratament o luna o sa vezi ca nu se vor mai rupe
Incearca lotiune pentru unghi cu vitamina B6 timp de 2 saptamani o gasesti la farmacie
Eu am incercat un tratament de la avon.lichid impotriva craparii si exfolierii unghiilor. l-am facut timp de 2 saptamana.il dai seara si in cealalta seara il dai jos si te faci iarasi. la mine a functionat. succes
Am aceeasi problema, si dupa o gramada de lacuri interitoare si alte solutii am mers la doctor. acum fac tratament cu niste granule homeopate si slava domnului deja vad rezultatele
Sunt la farmacii pastile speciale pentru problema ta.majoritatea sunt pentru par si unghii.incearca-le
Buna, si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine:, am fost la medic si mi s-a spus ca am cadere de calciu, mi sau recomandat mai multe medicamente si tratamente dar tot dgeaba, asa ca am fost la farmacie dar la fel si acolo, cred ca nu exista nici un tratament nici macar in intaritorul de unghi nu mai am incredere, daca afli ceva te rog sa imi spui si mie
Naomi foloseste solutie de intaritor pentru unghii de la oriflame s-aui yves rocher o firma germana foarte buna
DaciaRomania întreabă: