| anonim_8127 a întrebat:

AM O PROBLEMA. MI SE RUP UNGHIILE FOARTE RAU.
CE SA FAC SA AM SI EU UNGHIILE MARI SI REZISTENTE?
AM INCERCAT FOARTE MULTE METODE DAR DEGEABA

Răspuns Câştigător
| Vyio a răspuns:

Iti recomand Perfectil - supliment alimentar pentru par, piele si unghii. Aveam si eu aceeasi problema si dupa ce am luat 10 capsule unghiile mi s-au intarit foarte mult. Il iau in continuare pentru ca e foarte bun.

16 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

MANANCA MAI CONSISTENT SI CUMPARA DE LA FARMACIE NISTE VITAMINE.happybig grin Mult succes!

| Carlamonicaanghele a răspuns:

Pune pe unghii zeama de lamaie si sare si stai asa cam 15 min... fa asta de 2-3 ori pe zi

| Carlamonicaanghele a răspuns:

La mine lacul ma salveaza...nu stiu si in cazul tau

| meioana a răspuns:

Poti sa te duci la salon si sa le dai cu gel...gelul intareste unghiilebig grin...

| vio a răspuns:

Tratament cu vitamina B6, sa stai cu unghiile in ulei de masline caldut, zeama de lamaie...

| zuzuliana a răspuns:

Cumaparti niste calciu de la farmacie si poti lua si magneziu... ajuat foarte mult si dupa ce faci tratament o luna o sa vezi ca nu se vor mai rupe

| mioara a răspuns:

Incearca lotiune pentru unghi cu vitamina B6 timp de 2 saptamani o gasesti la farmacie

| poliana a răspuns:

Eu am incercat un tratament de la avon.lichid impotriva craparii si exfolierii unghiilor. l-am facut timp de 2 saptamana.il dai seara si in cealalta seara il dai jos si te faci iarasi. la mine a functionat. succes

| emily a răspuns:

Am aceeasi problema, si dupa o gramada de lacuri interitoare si alte solutii am mers la doctor. acum fac tratament cu niste granule homeopate si slava domnului deja vad rezultatele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu. daca stau la casa, facand treaba se rup imediat. e de ajuns sa se rupa doar una ca trebuie sa la tai pe toate.inca n`am gasit nimic care sa le intareasca, dar am sa incerc propunerea lui vyio...bafta si tie

| petitdreamer a răspuns:

Da-te cu lac de unghii...

| anonim_8127 explică:

LE DAU CU LA SI TOT SE RUP

| anonim_8127 explică:

Multumesc pentru sfaturi o sa incerc

| rahynn a răspuns:

Sunt la farmacii pastile speciale pentru problema ta.majoritatea sunt pentru par si unghii.incearca-le

| ildy a răspuns:

Buna, si eu sunt in aceeasi situatie ca si tinebig grinbig grin:, am fost la medic si mi s-a spus ca am cadere de calciu, mi sau recomandat mai multe medicamente si tratamente dar tot dgeaba, asa ca am fost la farmacie dar la fel si acolo, cred ca nu exista nici un tratamentsadsad nici macar in intaritorul de unghi nu mai am incredere, daca afli ceva te rog sa imi spui si mie

| naomi a răspuns:

Naomi foloseste solutie de intaritor pentru unghii de la oriflame s-aui yves rocher o firma germana foarte buna