anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am par pe maini. odata m`am ras [eram mai micuta ] si mi-a crescut de atunci... l`as lasa, dar e mare si e inestetic la o fata asa ceva. Ce as putea sa fac?
[de epilat nu as vrea, deoarece in primul rand doare si in al doilea rand am citit undeva ca nu e sanatos sa te epilezi pe maini].

6 răspunsuri:
| Parisblue a răspuns:

Si eu aveam dubii inainte sa ma epilez pe maini,dar mi-am luat inima in dinti si m-am facut cu ceara,si dupa cu epilatorul,pentru ca mi-e mai la indemana,acum nu mai am nicio grija sincera sa fiu, parul creste in maxim o luna, si ma simt bine deoarece am scapat si de grija asta fara niciun efect advershappy.Ar trebui sa te epilezi daca asta te va face sa te simti mai sigura pe tine.winking. bafta.

| Estera123 a răspuns:

Eu nu am auzit nicaieri ca ar fi nesanatos sa te epilezi pe maini. Daca te gandesti logic, ceva grav sigur nu ti se poate intampla, pentru ca altfel ti s-ar fi intamplat si la picioare(presupun ca acolo te epilezi).
In primul rand, nu te mai face cu lama pe nicio parte a corpului. Atunci cand vei fi mai batrana vei arata ca o ursoaica, si atunci chiar vei spune ca parul arata inestetic, va fi des si gros.
In al doilea rand, daca te epilezi cu ceara pe orice parte a corpului, iti garantez ca iti va creste mult mai greu si mult mai rar(iar in timp chiar deloc, mama la 45 de ani nu mai are par pe picioare pentru ca s-a facut doar cu ceara). E adevarat, doare, dar merita.
In al treilea rand, epilatul cu ceara pe maini este cel mai putin dureros. Simti ca si cand cineva ti-ar presa usor mana.
Te sfatuiesc sa incepi sa te faci cu ceara, altfel parul tau se va indesi, se va ingrosa firul si se va vedea foarte urat, iar radacina se va adanci si mai mult, iar atunci cand vei vrea sa te faci cu ceara ca durea mai rau. Bafta!

| SummerxD a răspuns:

Pai da intr-adevar nu este bine sa te epilezi dar sa stii ca parul pe maine pe picioare este ceva omenesc asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi.si eu am dar eset ceva omenesc e ceva de la dumnezeu. sper ca te-a ajutat!

| ADRYENUSHAA a răspuns:

Si eu am avut problema asta cand eram mai mica si eu m-am epilat si ai dreptate nu e sanatos sa te epilezi e maini.Eu am cumparat o crema depilatoare care e foarte buna, crema se numeste clearskin. Sper sa te fi ajutat

| Estera123 a răspuns (pentru ADRYENUSHAA):

In ce sens nu e sanatoasa? Ce ti s-a intamplat(in afara de o dermatitita care apare la aproape 90% din persoanele care se epileaza pe maini, si care oricum trece daca iti dai cu fluocinolon sau alte tipuri de unguent)?

| shtef1996 a răspuns:

Poti folosi crema depilatoare veet este buna