Tunde-l mai scurt!
Pentru ca un par ondulat nu se poate intinde, mai ales cand este firul gros si aspru.
Salut! Poti folosi placa.Mai poti folosi ulei de par L'oreal Ulei Extraordinar.Chiar e extraordinar.Dar nu folosi ulei, apoi placa pentru ca vei arde parul.Ori una, ori cealalta.
Eu folosesc balsam dupa ce clatesc bine samponul si e foarte ok la atingere, cat si placa pentru indreptat.
Foloseste ulei de maslina, ulei de nuca de cocos, lamaie si bicarbonat de sodiu. Nu pe toate odata! Foloseste si vezi care te prinde cel mai bine
Dupa ce faci baie iti intinzi parul cu ajutorul feonului dupa aplici un ulei. Astel o sa il ai si drep si sanatos?
Iti recomand o masca pe baza de unt de cocos. Si eu am parul foarte ondulat si il aveam foarte aspru si am incercat o gramada sde chestii. Eu dupa ce fac baie il i pletesc in 10 codite si il las sa se usuce asa. Folosesc si un ser care de vreo 15 lei de Gliss (cel auriu, l-am luat si pe cel mai galbui din greseala si nu este la fel de bun pentru parul meu desigur ). O masca cu cocos e foarte imortanta, ti-l inmoaie foarte tare.