anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am parul aspru si ondulat. Este foarte greu de aranjat. Cum fac sa nu mai fie aspru si ondulat?

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tunde-l mai scurt!
Pentru ca un par ondulat nu se poate intinde, mai ales cand este firul gros si aspru.

| dragodana a răspuns:

Salut! Poti folosi placa.Mai poti folosi ulei de par L'oreal Ulei Extraordinar.Chiar e extraordinar.Dar nu folosi ulei, apoi placa pentru ca vei arde parul.Ori una, ori cealalta.

| GirlOnline81 a răspuns:

Eu folosesc balsam dupa ce clatesc bine samponul si e foarte ok la atingere, cat si placa pentru indreptat.

| elcosmin a răspuns:

Foloseste ulei de maslina, ulei de nuca de cocos, lamaie si bicarbonat de sodiu. Nu pe toate odata! Foloseste si vezi care te prinde cel mai bine

| Ştefania1989 a răspuns:

Dupa ce faci baie iti intinzi parul cu ajutorul feonului dupa aplici un ulei. Astel o sa il ai si drep si sanatos?

| BlondaBlondii a răspuns:

Iti recomand o masca pe baza de unt de cocos. Si eu am parul foarte ondulat si il aveam foarte aspru si am incercat o gramada sde chestii. Eu dupa ce fac baie il i pletesc in 10 codite si il las sa se usuce asa. Folosesc si un ser care de vreo 15 lei de Gliss (cel auriu, l-am luat si pe cel mai galbui din greseala si nu este la fel de bun pentru parul meu desigur ). O masca cu cocos e foarte imortanta, ti-l inmoaie foarte tare.