Incearca Head&Shoulders pentru. volum te tine in jur de 6 zile dar dupa aceea trebuie sa te speli din nou
E am aceeasi problema dar l-am scurtat(parul) si-mi statea ceva mai bine, acum a crescul si am ajuns la aceeasi situatie. Incearca sa amesteci un ou, zeama de la o jumatate de lamiie, si un pic de ulei de masline, ungete cu acest amestec pe cap, stai cam o jumatate de ora si spala-te pe cap. La mine a functionat. Succes
Aaaa...scuzele mele nu am citit " sa nu aiba volum " imi pare rau cu scuzele de rigoare
paih daca nu vrei volum incearca sa folosesti orice sampon vrei tu.( chiar si head&shoulders ) apoi aplica un balsam ca un gel...in timp ce te speli pe cap si lasa-l cateva minute apoi clateste-l bine nu o sa imi ai volum. Dar parul tau o sa fie fin-finutz ca matasea
p. s. incearca un balsam cu sistem hydro-vital.Eu una folosesc balsamul -Corpal-(made by Italia nu stiu daca se gaseste in Romania ) si nu imi lasa volum.
Dar pot sa-ti vand un pont cam ce contine:izopropilic, alcool, apa, clorura de cetrimonium?, parfum, glicerina
pps. sta a fost tot ceea ce am reusit eu sa traduc caci scrie in italiana
xoxooo, mary
oliviaa29 întreabă: