anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,am parul despicat, ars si nu as vrea sa-l tai nu stiti ceva masti sau solutii? dau fundahappy

Răspuns Câştigător
| tuGatita a răspuns:

Stii..nimic nu va da rezultate daca nu tunzi putin varfurile. nici nu se vede. iti spun eu care un an de zile nu m-am tuns, avand grija de par cu tot felul de produse cumparate sau facute. Si in final tot la tuns am ajuns. doar varfuri la 1 luna jumate si gata. Apoi poti folosi creme, sampoane, masti speciale pentru a-l intretine, dar daca e deja distrus nu prea se poate face nimic!

4 răspunsuri:
| Kasia a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=vhUzx1nScKk&feature=plcp

Vei afla de la Amy foarte multe lucruri care te vor ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

NU EXISTA NIMIC IMPOTRIVA VARFURILOR DESPICATE/ARSE DECAT TUNDEREA LOR!
Degeaba incerci masti/sampoane/balsam/ulei de ricin etc.
Poti preveni despicarea parului, dar nu il poti trata decat daca te tunzi. Daca esti filata la par, ia-ti tu firele mai tocite si tunde-le varful (iti ia mult timp).
Uleiul de ricin este impotriva caderii parului, pentru indesirea lui, pentru a stimula cresterea etc, dar nu iti repara parul ars.
Bafta!

| ζøvعღ a răspuns:

Cel mai bine este sa te tunzi, iar parul iti va creste. Poti sa il ''ajuti'' si tu cu ulei de ricin(folosesti de 2 ori pe saptamana ). Succes!

| Akemi a răspuns:

Sunt tratamente cu sampoane care le mai refac si din cate am auzit da roadehappy poti sa te informezi la farmaci tongue sau poti sa iti iei putin putin din varfuri am si eu aceeasi problema folosesc sampon dar nu se refac complet daca ai pe candva care stie sa tunda sa iti ia putin in varfuri sau daca iti merge mana sa iti iei chiar tuhappy nu stiu am auzit ca asa fac unele persoane insa eu una nu ma rischappy Funda?puppy dog eyes