| mirry a întrebat:

Am parul uscat si precizez ca nu l-am vopsit si nici placa n-am folosit-o niciodatabig grin. Dar uneori ma usuc cu fionul dar nu cred ca este din cauza parul meu e asa de ars. Va rog sa-mi spuneti ce pot face pentru a avea un par sanatostongue. Multumeshee hee

3 răspunsuri:
| undercovergirl a răspuns:

Iti recomand uleiul de ricin in stare naturala de la farmacie, face minuni. Daca ai posibilitatea sa te masezi cu el pe intreg parul nu numai la varfuri, mai ales la radacina si sa stai cu el in cap cat mai mult timp, in zilele in care esti libera chiar si o zi intreaga. Daca ai cum poti dormii cu el in cap dar trebuie sa te acoperi cu ceva ( un prosop cald ). Foloseste un sampon regenerator pentru par uscat si aplica o masca hidratanta ( niciodata sampon+balsam+masca, asta nu va face decat sa iti afecteze si mai tare parul ) pe baza de jojoba sau placenta. Nu sunt foarte scumpe si se gasesc in farmacii. Succes si sper ca ti-am fost de folos.
PS : Apropo tratamentul cu ulei de ricin trebuie sa dureze cam 1 luna de zile, dupa care se poate rarii.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Buna! Cred ca ar trebui sa-l tunzi daca zici ca e ars, apoi sa-i aplici niste balsam pentru par uscat, o masca sau o crema pentru par.Se gasesc peste tot.Sau cel mai simplu poti sa. ti dai cu ulei de masline.Bafta!

| mirry explică:

Multumesc miau fost de folos sfaturile voastretonguehee hee