| BiaJ a întrebat:

Am parut deteriorat si putin ars la varfuri. dar nu vreau sa-l taibig grin ce sa fac... vreo solutie ceva?happy

5 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Daca este putin ars la varfuri, nu strica sa mergi la coafeza ta sa-i spui sa-ti taie acele varfuri, altfel daca nu vei face asta ti se vor deteriora si mai rau, la trei luni eu mereu imi tai varfurile.Bafta!

| Anonim_5812 a răspuns:

Te dai cu ulei de masline de la radacina pana la varfuri si il tii in cap 6 ore... trebuie sa repeti tratamentul zece zile pe luna

| adryanna_7314 a răspuns:

Eu nu cred in toate sampoanele\balsamurile\mastile de par care iti repara parul deteriorat! mai bine mergi si tunde-te! asa iti creste mai repede parul! si ii zici s nu iti ia din lungime!

| alina21 a răspuns:

Tonic cu mirodenii si urzici

40 ml ulei de ricin se amesteca cu 20 ml ulei de masline si se toarna peste 10 g cimbru, 10 g rozmarin si 10 g frunze de urzica.

Se lasa la macerat 2 de zile dupa care se strecoara.
Se aplica pe par o data pe saptamana. Capul se acopera cu o folie si cu un prosop, pentru a mentine caldura iar apoi se spala cu sampon.

Mirodeniile elimina toxinele acumulate in par, curatand firul de la radacina pana la varfuri. Totodata, urzicile fac parul moale si usor de aranjat. sau uitet pe http://www.divahair.ro/......l_degradat