Prea putine articole de imbracaminte luate de pe net, se si potrivesc exact cu masurile trimise. In magazin este mai bine ca le poti proba. Daca nu se potrivesc ai bataie de cap cu trimisul inapoi etc.
Wow! Ai 117! Ai mai mult ca mine, care am 116, la 2.02 m inaltime.
Cred ca acei 30, 31, 32, sunt de fapt numerele la haine, si din cate stiu, daca vrei numarul real in cm, inmultesti acel numar cu 2. Marimea exacta a ta in cm ti-o iei cu centimetrul de croitorie, il pui in jurul mijlocului, cam unde vine cureaua, ceva mai sus, si cit e acolo, aceea ti-e masura.
Dar iti dau un sfat. Noi suntem in categoria "gabarit depasit" (adica dimensiune in afara celor standard), si greu ne gasim haine care sa ni se potriveasca. Din experienta stiu cit de greu gasesc pantaloni pentru mine. Chiar si sotia mea cand imi mai ia cate ceva, mai greseste, luindu-i cu 1-2 cm mai mici, desi imi stie marimea. Doar mama mea nu greseste niciodata, dar ea stie ca nu are rost sa se hazardeze, si uneori chiar daca gaseste ceva bun, prefera sa nu ia, daca nu e sigura ca mi-e bun. Si probabil si pentru tine e la fel, greu gasesti ceva bun. Si, cu atit mai mult pe net, unde nu ii poti proba. Nu incerca sa iei de pe net, s-ar putea sa ai surprize, sa nu iti vina bine, si sa iti para rau ca i-ai luat.
Nu îți recomand să comanzi de pe net. oricum ei o greșesc adesea cu mărimea și mai multe...
Mai bine caută-ți in magazine. așa o să vezi sigur ce îți trebuie
kalakkas întreabă: