Nu, desimea o sa fie fix la fel, tot cu aceiasi foliculi ramai.
Pana creste la lungimea maximea pe care ai avut-o o sa fie putin tepos asa nu ca acum.
Si in cat timp iti creste dupa epilare?
Solutia salvatoare nu prea are logica draga cine ar vrea sa fie paros... cred ca nu ai inteles, foloseste tu crema depilatoare pe o parte si pe cealalta ceara da o sa vezi diferenta. Crema depilatoare contine tot felul de substante care ard parul, e ca si cum ai folosi bigul, parul la mine daca folosesc crema nu numai ca se va ingrosa radacina dar firele apar deoarece nu iei cu radacina. dar de ce sa gandim inainte, e mai bine sa fim ironici, nu?
La mine dupa aproape 2/3 saptamani dar cei care se fac de mult timp rezista o luna si ceva, acum depinde si de firul de par eu ma fac de vreo 3 ani si a inceput sa se rareasca, nu mai este la fel de gros si nu mai creste ca la inceput repede, dar mai bine nu ai folosi crema depilatoare
Fetita ma epilez de peste 15ani dinainte sa te duci tu la scoala primara
Omul nu a intrebat de ceara si altele, e baiat totusi
Intelege ca nu iti indesesti parul indiferent de metoda de epilare, ai ACELASI NUMAR DE FOLICULI.
Cu ceara da, in TIMP -> ASTA INSEAMNA MULTI ANI DE ZILE, radacina firului de par se slabeste extrem de tare si in cazul meu pot spune ca aproximativ 30% din par nu mai creste, deloc.
Dupa tine daca eu bag lama acum imi apar fire de par unde nu mai creste de vreo 5ani, nu?
PS : se numeste BIC acea firma producatoare de aparate de ras
Big e in Berceni
Ok doamna profesoara, o sa ma conformez de acum, nu folosesc bic din aceasta cauza am scris big, multumita?
Nu stiu daca iti apare tie par sau nu, eu am vorbit in cazul meu, daca folosesc ceara depilatoare parul meu se indeseste, poate mi se intampla doar mie, asta e
Seara frumoasa
Nu cred, încearcă la un salon cu ceara sau zahar creste mai rar și subțire.
Cum cu zahar?, pot sa fac si acasa?
Depinde, mie asa mi s-a intamplat, si radacina parului s-a ingrosat. de atunci nu mai folosesc ceara depilatoare, pe langa asta mi-a ramas si un semn pe piele dupa aplicarea ei. Nu recomand, mai ales ca dupa creste si repede. Cumpara benzi de ceara sunt foarte bune si cu timpul parul o sa inceapa sa se rareasca
E cam dureroes sincer cu banda, nu stiu ce sa zic?
E dureros la inceput, dupa te vei obisnui, mai ales ca ceara depilatoare iti face firele de par sa creasca in piele, si nu o sa tina mult ca trebui sa te faci la cateva zile, parul epilat cu ceara ca creste dupa 2/3 sapt depinde
monaemona14 întreabă:
Thisisnotme întreabă: