| Madalyn a întrebat:

Am si eu o mica problema, psihica ca sa zic asa :D
In ultimii 3, poate chiar 4 ani, nu am purtat nimic altecva decat trening.
Azi, dupa atata timp, am decis ca e timpul sa fac o schimbare, asa ca mi-am cumparat o pereche de blugi.
Am fost sa vad ce gasesc, am probat cateva perechi, am ales una, am platit-o si am plecat acasa.
Cand am ajuns acasa, i-am imbracat iar, sa vad cum imi sta cu niste tricouri.
In mintea mea. cum sunt eu obisnuit doar cu trening larg, am senzatia ca arat ca un cocalar :|
Faza este ca atunci cand i-am brobat, nu am vazut ca sunt stramti jos, la gambe. Am asa senzatia ca sunt mai cracanat cu blugii astia si parca am picioarele mai subtiri.
Mi-e si rusine sa ies cu ei pe strada. Momentan doar eu stiu ca i-am cumparat :(
Modelul arata cam asa: http://www.firmeproduse.ro/pictures/p0912/adminsj1269034 591.jpg. bine, mai are cateva fermoare in fata la buzunare, cei din imagine sunt mai simpli :)
Incurajati-ma voi intr-un fel :D

Răspuns Câştigător
| dublud a răspuns:

Sunt superbi.
Sa te puna naiba sa nu ii porti ca te mananc desi nu te cunosc! :-l
Lasa treningu ca nu esti psihopat. Si o sa fii cocalar cand o sa ai pierce si o sa canti manele cu maieuu sufulcat si tare mergand pe strada.
Deci cum ziceam. Blugii sunt grozavi.

4 răspunsuri:
| Puckauca a răspuns:

Hey! Eu zic ca blugii sunt chiar OKhee hee.Ti se pare ca ai picioarele subtiri pentru ca ai purtat mult timp treningoh go on Sunt foarte tari blugii deci.eu zic sa nu iti faci probleme! Sper ca te-am ajutat:*:*:*

| Madalyn explică:

Deci daca am purtat atata timp trening, am fost psihopat? laughing Pai si acum imi zici? rolling on the floor

| badgirl_5980 a răspuns:

Blugii arata bien si i-am vazut cam la orice barbat din mall.Deci am zis mall, magazinul unde nu ai cum sa vezi un om prost imbracat. Poartai pentru ca sunt super cool! Si sunt fata stiu totul despre moda, crede-ma! cand vrei sfaturi pentru fashion caut-o pe badgirlx:X funda?

| crynwtza a răspuns:

Hai ma...chiar asa? moda nu are tendinte... porti ce vrei cum vrei ca asa pari mai originalhappybig grinwinking