| haka a întrebat:

Salut.Am si eu o problema am 1.68 inaltimea si 80kg. Cum pot sa slabesc 10 kg intro luna?
Funda plus vot pentru cel mai bun raspuns.PS Scuze categoria

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Nu ar fi sanatos sa slabesti atat de mult, si poate nu ar fi nici necesar.La 1,68, 70 kg pentru un baiat e perfect(presupun ca iti place rugbyul, haka).
4 kg le dai jos cu exercitiu fizic intens si regim alimentar corect.Nu te infometa, dar mananca mai putin si mai putin gras, sarat. Exercitul fizic cel putin 2 ore pe zi in care sa curga apele de pe tine, 30 de minute la fiecare 3ore jumatate...se poate cu vointa.

5 răspunsuri:
| HelloKitty97 a răspuns:

Chiar daca nu e foarte sanatos eu te sfatuiesc sa te cam abtii sa mananci. Dimineata poti manca un mar sau niste capsuni sau un iaurt. Apoi pe la 12 poti manca un baton de cereale iar pana dimineata urmatoare sa nu mananci chiar deloc daca poti, eu am slabit 5kg in tr-o saptamana de la "infometare" Sa tii cont ca ti o dieta asa de drastica doar cand e de slabit foarte, foarte urgent nu mereu pentru ca dupaceea sa nu devii anemica!

| Cristian969 a răspuns:

Sa ştii ca aceeaşi sıtuatıe ca la mıne.O persoana mi-a spus o metoda, insa eu am luat-o ca o gluma.big grinbig grinŞtii ce mi-a spus? Sa beau citramona inainte d emıncare cu 5 mınbig grinbig grinCe gluma da? nu aveam ce pierde şi aşa ca am incercat şi asta.Am slabıt 8 şi ceva in doar 27 zile, acum cıntaresc doar 74:O.İMİ dai funda acum, sau aştepti o luna?winking

| redscorpion26 a răspuns:

Prin infometare nu ai face nm, sportul e cel mai bun si ar fi bine sa renunti la carne, prajeli

| shtephie a răspuns:

Mergi la sala si fa multe exercitii pentru diferite parti de muschi, te va indruma un instructor, nu manca dulciuri( poti doar iaurturi si o inghetata nu ingrasa pentru ca are lapte ), elimina prajelile, mananca lapte cu cereale, alearga in parc, fa abdomene, dusuri reci si gata smug Bafta!

| BuburuzaZd a răspuns:

Uite aici un link folositor:)
http://www.youtube.com/watch?v=Sh6H8plBjOU