Te-as putea ajuta eu cu niste trucuri.
Amesteca pudra de argila cu suc de lamaie sau bicarbonat de sodiu cu apa. Lasa 15 minute sa actioneze si dupa spala-te normal. Trebuie sa faci asta cam o saptamana sau doua. Sau dati cu ulei de masline pe fata in fiecare seara. La mine functioneaza, bine ca am si cateva cosuri. Unul sau doua pe nas, tampla sau frunte.
Daca la tine e grava situatia, ar trebui sa te duci la dermatolog. Nu de alta, dar o fata cu acnee nu numai ca starneste dezgustul celorlalti, dar te urateste.
Buna! si eu avut probleme cu acneea. Cel mai bine este sa te duci la un dermatolog si sa.ti dea o crema speciala pentru tenul tau. Eu am folosit ACNEE OUT. E o crema buna. Pe mine una m-a scapat de ele si am luat si antibiotic UNODOX dar totusi incearca cu crema. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Recomand sa te duci la medicul dermatolog, daca ai aproximativ varsta de 14 ani nu are rost. pentru ca incepi sa te dezvolti si tot iti vor aparea inapoi.
bafta!
Roaccutane! Eu am avut probleme foarte mari cu acneea si am luat pastilele astea timp de 3 luni. Cate o cutie pe luna, e in jur de 50 lei dar te poti duce la medicul de familie si ti-o da compensata. Dupa aproximativ 2 ani de chin am gasit acest tratament si crede-ma, merita, acum nu mai am nimic pe fata.
qieiqpalz întreabă:
anonim_4396 întreabă: