Pai in primul rand perlele iluminatoare nu se folosesc pe intreaga fata. daca nu iti place sa te dai cufond de ten si daca nu ai imperfectiuni folosesti o crema BB care are putin pigment si iti va uniformiza tenul. apoi poti aplica blush pe pometi si putin din perlele iluminatoare pe linia cea mai inalta a pometilor pentru a atrage lumina catre fata ta si pentru un aspect sanatos. Sper ca te-am ajutat si orice nelamurire ai ma poti intreba.:*
Multumesc de raspuns si vreo anumita pudra stii ca e buna?
si pudra impreuna cu putin blush, merge, nu?
Aha,multumesc de raspuns si ai vreo sugestie de pudra care stii ca e buna? si merge pudra si sa pun si putin blush, nu?
Merge cu blush, dar doar putin ..si cele mai bune pudre poti sa le iei de la AVON eu de acolo folosesc
Poti incerca si crema BB de la Garnier ca are o textura mai usoara decat fondul de ten si lumineaza putin tenul si uniformizeaza culoarea. In plus miroase foarte frumos!
Eu am tenul mixt si am gasit chestii pentru ten uscat sau ten gras. asa ca ..de-aia sunt putin in ceata. crema de la Garnier, e buna pentru tenul meu? am citit acum despre crema pe net si pare ca e chiar faina multumesc
Cu placere.
poti citi acest review pentru a-ti face o parere despre 3 dintre cremele BB si sa o alegi pe cea care-ti place.
http://pearly-peach.blogspot.ro/......er-vs.html
Ramona12 întreabă:
Georgian1992 întreabă: