Unge-ti genele in fiecare seara cu ulei de ricin, folosind o periuta veche de la mascara (rimel), pe care ai curatat-o foarte bine inainte. O sa ai gene lungi si frumoase.
Si eu iti recomand uleiul de ricin, chiar zilele trecute mi-am amintit de el, pentru ca mai folosisem si acum cativa ani si lumea se tot mira de genele mele. In schimb, pentru a grabi procesul, eu am taiat cam un milimetru din varfurile genelor cu foarfecuta de unghii. Dar daca te stii neindemanatica, mai bine nu incerca. Bafta!
Uleiul de ricin este foarte bun!
Eu desi aveam genele destul de mari, l`am folosit, doar 5 zile(desi se spune ca dupa abia 1-2 luni se vad rezultate) si spre surprinderea mea au mai crescut ceva ceva Sau poate mi se pare, dar si ceilalti mi-au spus ca sunt mai lungi.
Poti sa-l folosesti si pentru sprancene Dar pentru o perioada mai lunga de timp
Uleiul de ricin ajuta foarte mult.Eu ma dau de 2 luni si am observat ca mi-au crescut genele mi s-au intarit si nu mai imi cad.Eu am avut o sticluta de rimel goala si am pus uleiul acolo. Poti pune o picatura de ulei si in rimelu care il folosesti pentru ca ajuta foarte mult. ti-l recomand.