Eu folosesc mereu! Efectul:Iti dispar cosurile! Este fooarte buna, mai ales daca ai tenul incarcat.Costa 1 leu, se gaseste in farmacii si se prepara cu ce vrei tu: apa, lamaie, suc de rosii, castraveti. ou, ulei de masline.
Pe spatele plicului iti arata cu ce sa combini argila in functie de tipul tenului tau gras/mixt/uscat.
Succes!
Mie alea care l aveam mi se uscau dupa apareau altele si fata mi s cam uscase de la atata pamant asa ca am lasat argila si m am dat p garnier de care sunt multumita varianta pentru curatare in profunzime ma scapa si de punctele negre bine nu de toate da cel putin nu mai sar in ochi
Eu folosesc si pielea de pe fata nu mai secreta asa de mult sebum si devine mai luminoasa, cat despre cosuri la mine nu s-a intamplat nimic in aceasta privinta este recomadata pentru toate tipurile de ten. o cutie cu 10 pliculete a cate 20 de grame fiecare costa 7, 5 lei si se gaseste la orice plafar.se prepara cu apa de la robinet/minerala, suc natural de fructe/legume etc
By Dy
Xo~Xo
Pentru cosuri simpla! dar mie mi-a uscat fata rau de tot, si peste o saptaman de argila am avut pielea rosie si aspra
Argila Dl Bocan din Alba Iulia este f buna dar luata in interior pentru dezintoxificare. este f buna si cea pe care ti a recomandat-o JustMeFlory!
Da sunt bune aceste masti. Dar, cum s-a mai spus, efectele se vad dupa4-5 utilizari.Este ieftin.Nu pot sa zic ca sunt cine stie ce minuni.Mai bine ai incerca cu Zynerit pentru.cosuri.Dar si mastile de argila sunt indicate pentru. ati mai elibera fata si pentru a o proteja.
Masca cu argila e un tratament recomandat pentru problemele tale.Folosind-o,vei diminua considerabil excesul de sebum, adica luciul inestetic din diferite zone ale fetei.In combinatie cu alte produse, vei reusi sa tii sub control acneea.
Am folosit si eu o perioada masti de argila din cate imi aduc aminte dl farmec era pudra de argila in fine dar acum le-am ca-m lasat nuh mai am timp si nici nervi pentru ele, acum imi aplic o crema seara (mibazon ) si atat e ff buna (incearca si u .