Sunt originale. Situl e la fel de legitim ca și Notino, Vivantis și alte câteva.
Sunt cehi, o rețea de importatori de parfumuri și cosmetice.
Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri, in special celor care au răspuns pe subiect. Eu știu care e parfumul ei preferat și care e treaba, doar că voiam sa știu ca nu dau banii pe o versiune fake a parfumului?
Asta știu sigur că da, este preferatul ei
Nu merita sa arunci atitia bani, parfumul nu merită nu fata, fata merită, dar decat sa i cumperi ceva ce nu i place mai bine îi dai ei banii, îi pui in plic si îi dai, si ea isi cumpără ce vrea de ei.
Nu recomand parfumurile si sapunurile ca si cadouri, pentru ca ai toate sansele ca parfumul sa faca o reactie ciudata cu pielea fetei si sa miroasa extrem de urat.
Parfumurile se cumpara personal NUMAI dupa ce sunt testate direct pe pielea fiecarei persoane, fiindca depinzand de chimia corpului, se fac reactii iar mirosul lor se poate schimba drastic.
Cumpara-i o bijuterie, flori, ceva care stii ca-i place pentru ce o pasioneaza pe ea, dar nu parfumuri si nici sapunuri ori geluri de dus. Sapunurile denotand ca este nespalata si ar trebui sa se mai spele.
dudy2204 întreabă:
anonim_4396 întreabă: