| MariaAndHerCats a întrebat:

As vrea sa imi comand de la Avon un sampon din gama Naturals ( de preferabil cu musetel si aloe). Imi puteti sa imi spuneti despre acest sampon daca e bun? Poate fi folosit si de copii?

Răspuns Câştigător
| AutumnDay a răspuns:

Poti sa il incerci, dar nu sunt grozave. Am folosit mai multe din gama Naturals de la Avon si nu curata deloc bine. La inceput mi-a placut cel antimatreata, cu arbore de ceai, cel de acum 3 ani. Cel relasnsat acum nu mai e la fel. Cel cu caise era bun tot acum cativa ani, mirosea minunat, curata bine, hidrata. Acum nu mai e bun. Ce mai am de la Avon le folosesc pentru. a-i face baie pisicii laughing
Pe cel cu musetel si aloe l-am incercat acum un an si nu, nu curata bine parul, ramane cu urme de grasime si se simte murdar la radacini. Ce tip de par ai? Poate iti pot recomanda unul din propria experienta.

2 răspunsuri:
| SandicaGabriela a răspuns:

Iti recomand cu caldura pentru parul gras, gama pentru volum. Aceasta gama reduce din sebumul scalpului si parul tau se simte curat si nu mai are acest aspect de par lins.
Gama advance tehnique cea cu mov (pentru volum) te v-a ajuta cu siguranta. Cat despre a face baie pisicii cu produsele de la Avon, vezi poate ramane fara par pisica laughing, se folosesc produse speciale pentru animalewinking.
Te pot ajuta cu sa iti cumperi produsele cu reducere si sa le achiti in 16 zile. Pentru alte detalii nu ezita sa imi scrii pe gabriela.sandica@gmail.com

| MariaAndHerCats explică:

Eu am parul foarte ciudat. E foarte "lins". Zici ca ma spal cu ulei