| B_6914 a întrebat:

As vrea sa incep un tratament cu Gerovital Plant Kit de tratament pentru regenerarea parului. Imi cade parul foarte tare si a ramas foarte rar, in special in partea din fata. A folosit cineva? Da randament? Imi puteti impartasi din experienta voastra?

6 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

1 ou
coaja de ou plina cu ulei de masline
un sfert de castravete curatat

Amesteca oul, uleiul de masline si castravetele curatat. Intinde amestecul prin par, lasa timp de 10 minute, apoi clateste cu atentie. Pentru rezultate excelente de-a lungul anului, fa acest tratament o data pe saptamana.

| fustiteTUTU a răspuns:

Eu am folosit chelstop si e f bun, parerea mea. Plus sampon Favisan de la www.favisan.ro

caramela
| caramela a răspuns:

Buna dimihappy eu nu te sfatuiesc sa arunci bani pe fereastra, am incercat si eu produsele de la gerovital, dar garantez ca nu se vede nimic, asa ca am incercat acasa masca de ou cu ulei de masline si zeama de lamaie, ce pot sa iti zic este ca parul nu imi mai cade din abundenta, si a capatat un luciu extraordinar, acum fac pauza si ma dau cu gaz, nimic din comert nu a dat randament la mine, si vorbrsc in stiinta de cauza avand parul f lung, alegerea e a ta, dar sa stii ca produsele de magazin/farmacie, nu dau randament, doar bani aruncati.papawave

| VladimirPutin a răspuns:

Părul odată căzut nu mai răsare
doar să faci implant de păr dar e foarte scump

| Oannaa30 a răspuns:

Da, a folosit my sister si chiar functioneaza.pup

| aurasauras a răspuns:

Este vorba de calvitie? Eu zic sa incerci cu succes Hofigal -Chel stop si te speli pe cap cu -Sapun moale vegetal- de la aceeasi firma.O sa vezi ca functioneaza.