| yoyoo a întrebat:

As vrea sa ma fac si eu reprezentat AVON[sau a altei firme de produse make-up] dar am trimis pe site si am asteptat sa ma sune si.nimicstraight face Si am trimis de mult timp.Care firma de produse make-up credeti ca e mai buna? Si cum m-as putea face reprezentant? Am aproape 15 anihappy Ms, fundooi!big grin

Răspuns Câştigător
| crazygirl4you a răspuns:

Buna si eu sunt reprezentant Avon si este un lucru uimitor ceea ce poti sa faci. Sa intelegi nevoile oamenilor ...etc. Aceasta firma de make-up este buna si la fiecare comanda de o anumita suma de bani primesti cate ceva.eu am primit genti, o rochita, prodeuse pake-up in general, ceasuri, papuci cu insigna Avon.In paralel era si la metropolitan: o firma cu preturi mici iar produsele erau bunicele...Acum depinde ce vrei tu sa faci nu stiu!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu iti recomand Avon... te rog, incearca altceva, Avon sucks(si sora mea a fost si regreta amarnic)

| lorycykcl a răspuns:

Din cate stiu la avon trebuie sa ai peste 18 ani, cand eram cam de varsta ta m-am facut si eu, dar pe numele mamei. si trebuie sa ai un coordonator avon care sa te indrume. alte firme : oriflame, yves rocher (mai scumpa, dar mai buna). intra pe site-ul lor si gasesti acolo instructiuni. http://www.yves-rocher.com/ro/, http://ro.oriflame.com/index.jhtml
La yves rocher trebuie sa soliciti catalogul si completezi o cerere in 10-15 zile ajunge, iar la oriflame tot prin intermediul unui coordonator de la tine din oras, dar trebuie sa te inscrii. Incearca si vezi si tu care iti place. succes

| lorycykcl a răspuns:

Sincer nu iti recomand avon...

| nellyneliana a răspuns:

Eu iti recomand Avon sau Metropolitans. Daca doresti mai multe detalii te rog sa imi scrii mesaj pe privat.

| crazygirl4you a răspuns:

Dupa cum ziceam alegi ceea ce iti convine...depinde foarte mult de timpul tau liber.Sunt fireme si firme. Unele te zapacesc cu telefoane etc.nu dau nume.Eu ti-as recomanda avon.Acum ramane la latitudinea tahappy