Ai grija ce si cum mananci. A manca incontinuu nu e o solutie benefica. Ti-ar putea dauna. consulta un medic nutritionist. E cel mai indicat.
sunt in aceiasi situatie
si eu am inceput sa mananc continuu dar. nimic!
daca gasesti ceva sa imi trimiti si mie :X
:*:*:*:*:*
Poi ai putea sa iei ceva vitamine pentru ingrasat.Am vazut la un coleg care vrea sa se ingrase.Intereseazate ce ai putea sa iei si ia. Sper ca te-am ajutat.
Te-as sfatui sa nu iti doresti sa te ingrasi ca peste 2 3 ani o sa iti doresti sa slabesti. pai daca tot vrei sa te ingrasi mananca ciocolata sau tot ce este dulce, mancare cu calori. sau poti sa iti cumperi de la farmacie vitamine sau calciu-zinc-magneziu trebuie sa iei cate 3 pastile pe zi (la micul dejun la pranz si la cina) sper ca te-am ajutat...pa pa
Si eu incerc sa ma ingras. dar nici un rezultat. exista unele pastile de ingrasat dar nu ti le recomand...incearca sa adaugi la fiecare masa carne dar nu in exces.ar fi bine sa mananci si f multe fructe si legume pentru ca sanatatea ta sa nu fie afectata de carne.
Mananca mai multe dulciuri, dupa masa daca se poate.
Nu este deloc recomandat. De ce vrei sa te ingrasi?
Te-as sfatui sa incepi sa faci sport. Poate de masa musculara ai nevoie nu de kg in plus.
Succes!
Uite aici gasesti niste sfaturi http://totulpentrufemei.ro/......e_facut___ bafta
Offf doamne ce as vrea sa fiu in locul tau, sa fiu SLABA dorinta mea
daca ai 45-50 kg e bine nu trebuie sa te ingrasi
daca vrei asa tare, maninca prajit, grasimi nu fa nici un sport
baftA!
Uneori sa te ingrasi e la fel de greu cat e sa slabesti.
Nu iti recomand sa mananci incontinuu, mai ales nu calorii goale cum ar fi produsele din faina alba si cu exces de zaharpentru ca orice o s apui ep tine o sa pui doar in grasime, si banuiesc ca nu o burta e ceea ce iti doresti.
o modalitate sigura e luand Cavit, se gaseste cam peste tot (cavit junior cu aroma de ciocolata)
pentru adulti se iau cam 4 pe zi
nu stiu de ce iti doresti sa te ingrasi, nu e treaba mea dar chestia asta merge al sigur, am vazut cu ochii mei.In orice caz, contin vitamine, daca reusesti sa nu te ingrasi parul, unghiile pielea vor arata mai bine
sper sa iti fie de folos sfatul meu>
ThePrettyLittleLiars123 întreabă:
DaciaRomania întreabă: