Eu am avut suvite roz pe par saten si daca e rozul foarte puternic, se vede bine. Daca ai deja suvitele blonde e perfect. Ia de la farmacie solutie 'castelani' (este roz puternic). Pune o parte intr-un bol cu niste apa si apoi cu fata inmuiata da de multe ori pe suvite. Nu este permanenet, dar se reaplica foarte usor, in functie de cat de puternica faci solutia, te tine 3-4 spalari. Este si ieftin si nici nu-ti distruge parul, + daca te plictisesti, se curata. O alta varianta este sa pui o sticla intreaga intr-un vas mai mare si sa-ti colorezi tot parul. Parul tau natural va deveni roscat iar suvitele vor fi foarte roz si atunci clar se potriveste. Varianta cu negru albastrui nu ti-o recomand pentru ca pe negru nu mai poti face nimic. Incearca asa cu castelani ca nu pierzi nimic, daca nu-ti place se ia. Incearca intai pe suvite vezi ce iese si experimenteaza.
Pai eu zic sa iti faci suvite roz dar sa nu iti vopsesti parul negru albastrui pentru ca odata ce ai pus culoare inchisa in el e greu sa bagi roz. Numai cu decolorant reusesti si apoi o sa iti deschizi greu culoarea. In orice caz poti sa iti faci si niste suvite negre albastrui ca ar arata bine pe langa alea roz.
Iti strici parul cu atata vopsea desi trebuie sa recunosc ca niste suvite roz ti-ar sta super bine .Eu sunt bruneta... Lasa-ti parul asa cum este si apuca-te de suvitele roz, sau cumpara un spray pentru colorat parul. Parerea mea.
Poti sa faci suvitele roz peste cele blonde, daca sunt facute cu decolorant.
Pai si eu vreau sa-mi fac suvite din alea permanente si i-am zis lui aia de la coafor cand m-am tuns. Da a zis ca nu merge la culoarea parului meu. Si mi-a zis ca trebuie sa imi fac intai suvite blonde si dupa aia sa le fac roz, ca altfel nu merge.
Da, poti sa te vopsesti negru-albastrui sa-ti faci suvite blonde...si dupa aia sa le faci roz.:*
Buna!
Daca vreti suvite roz albastre sau verzi...nu conteaza ce nuanta are parul tau. Alege suvitele, decoloreaza-le cu pudra timp de 30 de minute dupa care duceti-va la farmacie si cumparati "violet de gentiana" pentru suvite roz si "albastru de metilen" pentru suvite albastre si verzi.
Nu iti strica parul cu atatea vopsituri, mai bine, adica cel mai bine ia-ti un spray de culoare roz si te dai. E mult mai bine asa iti zic eu Succes :X:X Sau mai bine pune-ti direct suvite care se prind la radacina si mai bine.
Si eu am parul saten deschis si inca nu sunt vopsita, dar mi-as dori sa ma fac chocolat in par si la varfuri blonda sau chocolat cu suvite brunete si blonde daca ai tu. Depinde acum de firea ta si de personalitatea ta. Daca esti mai nebunatica de felul tau de ce sa nu incerci cu multe suvite? mM-am gandit si eu la roz, dar nu stiu exact unde sa il aplic. Adica numai suvite?
Hm oricum ramai la chocolat si varfurile blonde. Ar fi perfect Succes la alegere :*
DaciaRomania întreabă: