Buna, cel mai recomandat este sa te duci la un doctor dermatolog, sa îți ia o proba, ca sa îți facă un tratament special pentru tipul de coșuri pe care îl ai. Daca încerci așa creme, și tot felul de rețete de pe internet, poți face mai rău decât ce ai. Multa sănătate și succes!
Bună! "fata357" ți-a dat cel mai bun răspuns; ar fi bine să-l iei în seamă! Ceea ce este făcut special pentru tine, ți se potrivește ca o mănușă! Vorbim de: analize de laborator, creme preparate pentru tine, cineva care știe cu ce se "mănâncă" problema ta etc. Cred că mă înțelegi ce vreau să spun! Numai bine!
Am fost la o clinica privata in Bucuresti mai exact Skin Med, daca iti permiti iti recomand din tot sufletul, eu am folosit Keracnyl pp+ crema e pentru hidratare(doar dimineata)gel de curatare avene si spf 50 neaparat, de la avene, si seara gel de curatare si epiduo si uneori cicaplast baume b5+ de la farmacie care m-a ajutat enorm, eu am avut acnee de la 9 ani si tocmai acum la 16 mi-a disparut, pentru puncte negre sa stii ca nu exista nicio soluție, doar scosul prin stoarcere, petele de la acnee cu laserul
lAuRitAs întreabă:
DaciaRomania întreabă: