Buna
pentru inaltimea ta greutatea si inaltimea se potrivesc pentru burtica incearca abdomene cate 50 pe zi incepi usor cu 20 apoi mai adaugi dulciurile chipsurile trebuie excluse ca si fastfoodu
bafta:X:X:X:X:X:X::X:XX::X
Eu zic ca estifoarte bine :X trebuie doar sa te menii facand sport si sa ai o alimentatie sanantoasa( fara grasimi, chipsuri etc)
si ca sa scapi de burtica poti face abdomene de vreo 3-4 ori pe zi cate vreo 20 in fiecare zi
Trebuie sa ai 50 de kg pentru inaltimea ta. De obicei greutatea trebuie sa fie cu 10 mai mica decat inaltimea. Deci ar mai trebuie sa iei cateva kg, dar nu-mi pot da seama asa. mi-ar trebui o poza.Ca sa dai jos burtica alearga, fa abdomene si mananc des si putin si nu orice! Incearca sa consumi cat mai des fructe si legume, mai ales ca e sezonu` acum.
Esti normala. este o fata de la mine din clasa si are 1. 60 cm si 50 de kg si arata bine
In primul rand, greutatea normala pentru 1. 60 m este 50 de kilograme, deci nu trebuie sa-ti faci griji pentru silueta, iar daca intr-adevar vrei sa slabesti nu mai manca dulciuri (in cazul in care mananci), nu mai manca nimic dupa ora 6. 00 PM. Incearca sa ai mese cat mai multe pe zi in care sa consumi alimente putine, cum or fi la ora 5. 00 PM mananci o salata (se considera o masa), incearca sa reduci din paine si sa faci cat de mult sport. Dar eu daca as fi in locul tau nu m-as chinui sa dau jos din burta pentru ca ai o greutate mai mica decat cea normala. Sper ca te-am ajutat. :*
Eu zic ca ar trebui sa arati bine.Referitor la faza cu grasa-slaba, unii oameni nu stiu de ce sa se lege si ce sa comenteze.Ca sa dai putin din burtica jos trebuie sa renunti la bauturile racoritoare carbogazoase si la mancarurile care te baloneaza si bineinteles sa faci exercitii (nu te baza pe abdomene ca nu merg, gaseste altele, poate te uiti la vreo emisiune de fitness sau cauti pe net).
45 de kg? la 1, 60 m? :p nu cred ca e prea mult, dar, cati ani ai? http://www.doctor.info.ro/calculator_greutate_ideala.html vezi si tu ca scrie ca ai o greutate mica pentru inaltimea ta :P, acum, conteaza si cati ani ai, incepe sa faci si tu niste exercitii, abdomene, jogging si ai sa slabesti daca asta vrei;)
Pai fata. ar trebui sa aiba cu 10 km mai putin decat inaltimea adica ai 1, 60 u ar trebui sa ai 50 de kg. daca ai 45 nu cred ca este o mare problema. iar burtika fa miscare:*
Pai pentru inaltimea ta esti bine iar burtica o poti da jos facand sport, alergand si multe abdomene
Nu esti deloc grasa, esti chiar slaba pentru inaltimea ta . in general se scad 10 cm din inaltime si aflii greutatea(deci ar trebui sa ai cam 50 de kg), iar pentru burtica abdomene multe cam 100-200 pe zi; multe fructe, legume; fara kfc /mc; alearga mult, sare coarda, jogging Bafta! >:d
Poate ar trebui sa mai adaugi cateva kg, sa ai vreo 50. iar legat de burtica incearca seara niste abdomene
Prea grasa :o nicigand!
cei care iti zic asta nu gandesc!
insa prea slaba esti!
pentru burtica ia si fa abdomene!
incepe cu cate putin!
Nu te panica si nu te lua dupa toti prostii
si eu sunt la fel ca tine
esti foarte bine asta cum esti iar
daca vrei sa dai din burtica jos fa sport...sau danseaza eu asa fac.si scap de ea intr-o zi
:*
Eu nu cred ca esti grasa sau slaba esti perfect de bine, si pentru burtik nu mqai mank seara consistent ca ai sa fi okey.