anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

asa vrea si eu sa stiu cum sa scap de punctele negre din zona T sad am ff multe pe nas pe frunte si barbie.am folosit de la avon niste produse pentru a scapa de ele dar na`u dat nici un rezultat.cineva care a trecut prin asa ceva si a folosit ceva si a trecut daca se poate ceva facut acasa am auzit ceva cu lamaie si musetel... dar nu stiu cum exact. daca mi-ati putea explicabatting eyelashes dau funda :X

Răspuns Câştigător
| beautifulkiss a răspuns:

Buna singurele produse in care am eu incredere sunt cele naturiste cum este de exemplu amestecul de otet de mere si hrean usuca complet punctele negre, dar trebuie sa il folosesti regulat si numai pe cosuri la mine a avut efect si mai este usturoiul tratamentul tine cam timp de o luna, in fiecare zi sa mananci 3 catei de usturoi iar ca uz extern sa ti le dai cu usturoi dar stiu ca mirosul poate fi destul de neplacut, poti incerca,, castravetele care are de asemenea efecte benefice pentru ten, alta optiune ar fi amestecul de coaja de portocala cu apa si folosit in fiecare zi, masca de ou si malai este de asemenea buna sau masca alc. din miere, faina de grau si apa, apa plata mai exact cea minerala o poti folosi ca tonic, din creme te-as sfatui sa folosesti cele pe baza de sulf sau cele cu ulei de salvie, infuziile cu musetel sunt de asemenea benefice deoarece iti deschide toti porii si dupa ce stai macar 15 min sa te cureti pe fata cu un gel de curatare antibacterian, ceaiul de musetel poti sa il iei si ca tretament in fiecare zi 2 cani sunt de ajuns deoarece ajuta si la digestie, menta si galbenelele sunt de asemenea bune si pentru uz intern si extern, menta detoxifica corpul si diminueaza excesul de sebum care nu mai este eliminat afara prin cosuri multe, galbenelele sunt bune cam pentru toate poti chiar sa te speli pe fata cu ceai si poti folosi si o crema de la nizoral care este foarte buna si de care sunt multumita.Iti usuca punctele negre in 2-3 zile.Tot ce ti-am spus mai sus este bun si pentru cosuri.

4 răspunsuri:
| Buh a răspuns:

Hey!
si eu am incercat mai multe creme de la avon...si am intrebat mai multe persoane si mi-au zis sa ma spal pe fata cu sapun...
Si am un gel [Effaclar] http://pha24.com/images/lrp-effaclar-h.JPG si mi se pare ca este destul de bun...:)

| Buh a răspuns:

Http://www.echemist.co.uk/......ng-Gel.jpg cu capac albastru si scrie ceva gen""Gel moussant purifiant peux grasses et sensibles""

| basexcu a răspuns:

Mai spala-te pe fata laughingsi cel mai important nu mai manca cacaturi(junk food)...ca de asta faceti cosuri si va ramane fata patata mai bubosilor!

| HaosPatologic a răspuns:

Mergi la o farmacie naturista si ia-ti o crema impotriva punctelor negre, nu mai cumpara produse de la avon sau oriflame.Produsele naturale sunt cele mai bune si sanatoase.Sunt chiar si ieftine...Ai putea sa iti iei si o masca de fata pe baza de argila, la mine functioneaza.Merita sa incerci, oricum daca nu functioneaza nu pierzi decat 10-20 lei.