Daca e ceva mai serios ti-o sugerez pe cea neagra
daca e ceva mai putin formal, cum ar fi o onomastica sau ceva, ti-o sugerez pe cea albastra
Sincer si eu sunt blonda si mai bine ma prinde culoarea neagra asa ca sfatul meu este sa te imbraci cu o rochita neagra si sa te machezi cu putin negru la ochi iti va scoate culoarea ochiilor in evidenta si o sa fii cea mai frumoasa
Salut,si eu sunt blonda si tot am ochi verzi asa ca eu cred ca trebuie sa te imbraciin rochia neagra,iar pantofii, geanta, accesoriile sa fie alta culoarea. Sper ca te-am ajutat. Funda? :p
Depinde de pigment daca ai pigmentul deschis poti alege rochia neagra iar daca ai pigmentul mai inchis pe cea bleu
Buna`! Pai daca ai ochii verzi si esti blonda un albastru ti-ar sta excelent.Sii sa-ti pui si accesori!
Petrecerea este ceva vesel, deci eu zic sa te imbraci cu rochia blue, negrul e o culoare prea mohorata.
Cu rochia neagra si o curea de alta culoare care sa se asorteze cu pantofii si chiar cu geanta(de exemplu si roz ar merge).
Sper ca am ajutat:*
Scuati-ma dar toate raspunsurile au fost bune sa ma scuzati dar nu e nici o funda